Datuve :: Forums :: Dažādi :: Sveicam Lieldienās!

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 47

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 47

Datuve.lv video
Top.LV

Sveicam Lieldienās!

Ievietoja: unity @ 2013.04.01 01:42  

Šogad pavasari gaidām ilgāk nekā citus gadus, tomēr pirmie pūpolzari, aizvien siltāka saules gaisma un rosība dabā apstiprina pavasara tuvošanos. Līdzīgi pavasaris jūtams arī valsts dzīvē – ar jaunām iespējam un pozitīvām tendencēm – dilst bezdarba rādītāji, pieaug ražošana un eksports, pakāpeniski aug arī strādājošo atalgojums.

Kā vēls pavasaris, arī pēdējo gadu ekonomiskā izaugsme un attīstība mūsu valstī vēl nav jūtama katrā mājā. Taču ar katru mēnesi to izjūt aizvien vairāk cilvēki visos Latvijas novados, kas atrod sev darbu, paši uzsāk savu uzņēmējdarbību vai ierauga citas iespējas īstenot savus mērķus.

Lieldienas ir arī garīga tradīcija, kas simbolizē atmodu, augšāmcelšanos un cerību. Šajos svētkos vēlu visiem Latvijas iedzīvotājiem kristīgajā vēstī un dabas atmodā smelties jaunu iedvesmu un pārliecību par saviem spēkiem. Lai šie svētki ir ģimenes un savstarpēja atbalsta piepildīti, lai tajos valda ticība labajam!

Ar cieņu,
Ministru prezidents Valdis Dombrovskis

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P3FpEmBHhwM

Komentāri:

#1 Black @ 2013.04.01 02:24

Apsveikums būtu labāks, ja nebūtu pieminēti bezdarba rādītāji, ražošana, eksports un ekonomiskā izaugsme. Vienkāršs apsveikums Lieldienās, bez politiskās figņas, vai tas ir tik grūti? Tas vielai pārdomām.
Visādi citādi - lai labi ripo olas!

#2 albertinio @ 2013.04.01 20:16

drizak jau Ziemassvetkos ::D