Datuve :: Forums :: Arhīvs :: Dators visu laiku atjaunina datus

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 67

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 67

Datuve.lv video
Top.LV

Dators visu laiku atjaunina datus

Ievietoja: Dakarinjsh @ 2012.11.23 15:00  

Čau! Ir man problēma. Nopirku jaunu portatīvo datoru Samsung. Viss itkā labi, bet problēmas sagādā tas, ka, ja esi kādu failiņu ielādējis vai kas tamlīdzīgi, datoru izslēdzot vienmēr uzrādas kaut kāda mistiska atjaunināšana, kura aizņem turpat savu stundu. Teksts - Please do not power off or unplug your machine. un tad tie atlikušie procentiņi. Šitā katru reizi. Un tad ieslēdzot ar šis čakarē smadzenes ar tekstu Configuring Windows updates un paiet krietns laiciņš, kamēr ieslēdzas. Gribu zināt, kur vaina. Varbūt pogas kur saspaidītas vai kā to labot. Datoram trešā diena, kopš nopirku.

Komentāri:

#1 jurro @ 2012.11.23 15:43

Nu un ko tad tu gribi? Viss ir pareizi.  Jauna OS  sainstalēs visus jaunākos apdeitus un pirmajā reizē to ir daudz . Pēc tam apdeiti notiks retāk un ātrāk.  Protams, ja dators saka, lai apdeitu laikā neaiztiek, tad arī neaiztiec, ja nevēlies ko sačakarēt.

#2 Dakarinjsh @ 2012.11.23 15:46

Ne jau trīs dienas pēc kārtas!!! Pirmajā reizē tā varētu būt.

#3 Android @ 2012.11.23 16:16

ja nepatīk, izslēdz to windows update

#4 Trikats @ 2012.11.23 19:07

Redz samaksāt par import sūd nau žēl, bet samaksāt tautietim datorspecam par darbu žēl. Kā lai te nelamājas? Un tāda dauniska domāšana ir lielākajai daļai latvieteļu!  Ta jau nau brīnums ka esam tādā atejā.

#5 Nikkys @ 2012.11.25 19:30

Nav vajadzīgas lielas zināšanas ekonomikā, kā vien maza saprašana par tās cikliem un to, kāpēc esam tur, kur esam. Tieši šīs ēnu ekonomikas dēļ (pakalpojumi, kuri netiek aplikti ar nodokļiem, kā piemērs - samaksa datorspeciālistam "uz rokas" nesamaksājot nodokļus) izaugsme notiek lēnāk, taču notiek. Jo vairāk būs šādu nemaksātāju, jo sliktāk sanāk - nav nodokļu -> budžeta deficīts -> samazinās algu izmaksas -> samazinās pirktspēja -> ražotāji cieš zaudējumus un atlaiž darbiniekus / bankrotē -> samazinās nodokļu maksātāju skaits.

Tāpēc - neieredzu šos pāris latu prasītājus. Neko neteiktu, ja tiktu piedāvāts doties uz kvalificētu servisu, nevis piedāvājot savus privātos pakalpojumus kā brutālu reklāmu.

Arī par to, ka nopirkts "importa dators" - kāda tad būtu rekomendācija? Pat Gauja datoru sērija netika ražota Latvijā. Turklāt - PVN šis cilvēks ir samaksājis.

Varam jau dzīvot ar pēc padomju laika uzskatiem ar aizmiglotām acīm, bet varbūt laiks pamosties?

Par tēmu, kā tehnisks risinājums -> ieejam iekš windows updates loga, paskatamies - kas tad tur tiek instalēts. Ieinstalējam visu piedāvāto, veltot tam laiku, atkarībā no interneta pieslēguma ātruma, bet parasti - ne vairāk kā pāris stundas. Kad tiek piedāvāts restarts - apstiprinam. Un tā pāris reizes, līdz saņemsi paziņojumu, ka dotajā mirklī atjaunojumu skaits ir 0.

Otrs variants ir atjaunojumus atslēgt, taču to nerekomendēju.

#6 Trikats @ 2012.11.25 21:58

NIkkys, tu esi vienkārši debīls pamuļķis. Un nē, es netaisos pamatot, jo palasot tavu dauņa tekstu, redzu ka tu nesapratīsi. Pisies lūdzu prom, un pazaudē pasi!

#7 root @ 2012.11.25 22:19

Trikats rakstīja:

Redz samaksāt par import sūd nau žēl, bet samaksāt tautietim datorspecam par darbu žēl. Kā lai te nelamājas? Un tāda dauniska domāšana ir lielākajai daļai latvieteļu!  Ta jau nau brīnums ka esam tādā atejā.

Tu vari vienreiz izbeigt propogandēt tādus "5ls datorspecus" kā sevi? Tev patiešām nav ar ko nodarboties? Ej sameklē darbu.
No Nikkys šeit ir vairāk jēga nekā no tevis. Visu laiku puksti taka tāda veca vecene.

#8 Trikats @ 2012.11.26 02:25

Un ko tu derīgu ieteici? Kur ir tavs ieteikums?
Mans ir 1nīgais pareizs visā šijā pavedienā.

#9 Nikkys @ 2012.11.26 09:50

Diemžēl laika trūkuma dēļ es šo saitu apmeklēju ne biežāk kā reizi divos mēnešos.
Bet, kad to daru, diemžēl saņemtā humora deva ir mazliet mazāka nekā skumju.
Vai tiešām deģenerāti, kuri nespēj izveidot vienu teikumu, ievērojot interpunkciju, ir tiesīgi saukt sevi par administratoriem? Kā arī - pēc kādiem kritērijiem tiek noteikts tas, ka konkrētais eksemplārs IT jomā skaitītos profesionālis? Izglītība nekāda, pieredze arī. Zināšanas kaut kur mazliet virs vidējām. Attieksme - nekāda.
Ar darbiem vajadzētu pierādīt. Tiesa, izskatās gan, ka konkrētajam cilvēkam šī skala tiek izveidota pēc alkohola vai līdzīgu līdzekļu koncentrācijas asinīs. Nožēlojami.

Vienīgais ieteikums uz to, kas tiks atbildēts no šī "speciālista" ir - pārlasīt manus divus ierakstus šajā tēmā. Tajos viss ir pateikts, ja mazliet padomātu.

Ak jā, un tagad man interesē - kādu Latvijā ražotu / saliktu datoru tad Tu rekomendētu?

#10 root @ 2012.11.26 10:40

Trikats rakstīja:

Un ko tu derīgu ieteici? Kur ir tavs ieteikums?
Mans ir 1nīgais pareizs visā šijā pavedienā.

Man personīgi nav nekāda interese zīlēt kafijas biezumos kapēc viņam nebeidzami instalējas apdeiti. Lai nes lapsi uz servisu kur pirka. Es atšķirībā no tevis vērsos pie tevis nevis autora.
Tavs ieteikums katrā tēmā ir vienāds. Nes pie 5ls datorspeca vai nosaukt par kuņasbērnu.

#11 Trikats @ 2012.11.26 12:46

A teu saule katru rītu uzlec citā debes pusē?