Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 332
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 332
http://www.youtube.com/watch?v=LFdFBmhqeF0&featu
es domaju, ka betons, kaspars (ja vien tas nav viens un tas pats) plus vēl 3dklucis ir lielākie idioti šajā forumā.
visvairāk kaitina 3dklucis ar savu rakstīšanas stilu, lasot viņa tekstus man sāk liktes, ka esmu pāli, jo no viņa neloģiskajiem vervelējumiem dažreiz sāk griezties galva, tādēļ, kad ieraugu, ka viņš kaut ko raksta, tēmu beidzu lasīt.
betonu vēl var paciest, lielākā problēma viņā, ir tas, ka viņš ir ieņēmis dažas lietas galvā, kā tādas aksiomas, kaut gan viņam galīgi nav taisnības. vēl viņs nemāk argumentēt savu viedokli
vēl riebjas betonā, ka viņš ienāk kādā topikā un uzreiz noliek par kuņas bērnu vai ko citu, kaut gan topika jautājums +/- ir normāls.
skaidrs, ka šie cilvēki ir garīgi slimi, beonam ir kaut kaut kas līdzīgs ar šizofrēnju+narcistismu+vēl kaut kādi mazvērtības komplseksi
3dklucim, pat nezinu kā to sauc, taču viņa novirze slēpjas tajā, ka viņš domā, ka ir uzrakstījis loģisku tekstu, kaut gan ir pilnīgs sviests
#4 tas ļoti labi ka neizproti mani :) tas tik pierad ka tie kas mani nevar ierubīt -tiem pasiem kautkaadi nedapisti kompleksi:)-nemaak iedzilinaaties citplanetieša adā:D! -Nez kāpec zem cita nika mani visi labi saprot un sniedz atbildes... Taadās tēmās nedapistai betons nemaz nepiebilst.....:)
Seit tak nedapisten forums -kādu sakarību tu te gribi -tēmas taisu izklaides pēc -lai tādiem nedapisteniem ir ko pastresot :D!
Nu ja tas labi ,beidzi lasīt un sāci sūkāt eiropai:D!
...klau, nu sen jau teicu, nu kas Tev no tā, ka mēs izteiksim savas domas par betonu? ja nemaldos jau līdzīgas tēmas ir bijušas ne reizi vien, nesaprou Tavu nepārejošo vēlmi betonu abižot, ko viņš Tev nodarijis?
..labi- iedomājies- sanākam mēs visi reģistrētie datuve.lv lietotāji Tavā tēmā un visi kā viens pasakam:''betons ir reāli smirdīgs džeks'', nu un, kāds sausais atlikums? Naftas cenas no tā taču nekritīsies, Lembergs nebankrotēs un maksimā (trīs x) alu nesāks par brīvu dalīt.
atkārtošos, bet manam attālam radiniekam Liepājā reiz sanāca sadarboties ar betonu, pēc tam kad kāds cits ''diplomēts'' ''nedapists'' meistars bija padarbojies ar datoru, betons par mazu, bet taisnīgu atlīdzību visu saveda kārtībā un viss ejot bez problēmām vēl šobaltdien.
Vienkārši dažam labam uz to betonu stāv, un lai pievērstu uzmanību, tiek ģenerētas šādas tēmas.
zombis rakstīja:
Vienkārši dažam labam uz to betonu stāv, un lai pievērstu uzmanību, tiek ģenerētas šādas tēmas.
Ne ne tu nesaprat-parasti tadi nedapisti kunas bērni neaizmirstās talab šadas tēmas ģenirējas:D
Atklāt sakot mana nedapista uzvediba ir genirējusies no paris nedapisteņiem-kuri sevi augstu vērtē....
Un sapratis jau sen ka šeit tev neviens nepalīdzes ja naksi ar labu:D....Vienīgais ko betons man ir iemacijis ka rooteri iestatīt kā svicshu un arī ar lielu izrunašanos.....:)
Nē nu saprotu ir besīgi skaidrot tādam kam leni pielec ,bet tamdēl jau tieši tie forumi paredzeti -ja pats ko sapiss tad lai neprovē pats -tad tiešām samaksaa kaadam...
Nu kā piemeram tagat, pus stundu atpakaļ izlasīju info par savu IPbox 55HD pāršusanu caur USB-un sapratu ka tur nekas sarežģīts nav...kautgan ir cilveks kas to par 5ls izdar,bet lielakā problem nokļūt līdz tam cilvēkam -tamdēļ esmu spiests apgūt pats to parsūšanu-teorētiski itkā vis sakidrs -praktiski meiģināsim brivdienās:)!
Beidziet spriedelet par vienu un to pashu lohu jau kuro gadu pec kaartas, savadaak lizards dusmigs paliks :/
peace ghettos
Domāju, ka tavs bratva !