Profesionālie tulkošanas pakalpojumi. 5
Pardod: MSI GeForce RTX 2080ti gaming X TRIO Graphic Card 1
Vēlos piedāvāt darbu online. 0
OCTA termiņš 13
Ka sauc Pasaules dalu kura dzivojam 4
google 1
Taustiņu funkcijas izmainīšana 2
Torrent 1
Cik maksā šodien kārtigs Gamer PC? 4
ESET izlaiž 2017.gada produktu izdevumus 23
VIAPLAY: Video tiešsaistē skatās 70% Latvijas iedzīvotāju 21
Katrā desmitajā datorā joprojām izmanto Windows XP 2
Google tuvākajā laikā atteiksies no Chrome paplašinājuma palaidēja 2
Acer ievieš nozares pirmo ieliekto monitoru ar acu izsekošanas funkcionalitāti 4
Adobe laiž klajā ārkārtas atjauninājumu 3
Tests: Cik precīzs ir "lēta gala" velo spidometrs? 3
Leģendārie telefoni – Nokia 3310 un citi 3
Puisis iziet Super Mario spēli mazāk kā piecu minūšu laikā un labo pasaules rekordu 2
Līdz 29.jūlijam atjaunini savu Windows bez maksas! 3
Kā uzlabot televizora skaņu? 2
Programma, ar kuras palīdzību fotogrāfijas pārveidot .gif formātā 1
Aproce, kas sastāv no 25 instrumentiem 1
Trīs padomi televizora izvēlei 2
Windows 7 ēra tuvojas noslēgumam, Microsoft koncentrējas uz Windows 10 1
Lietotāji online: 330
Reģistrētie lietotāji online: 0
Viesi online: 330
no lietotajs
anrijzz
neko vinam nesutat pa pastu esmu nosutijis paku 30lvl vertiba pa pastu un naudu vel lidz sim nesu no vina sanemis
Tak pārbaudi tracking, pasts tagad visiem sūtījumiem to norāda pat pa iekšzemi. Ieej Latvijas pasta lapā un paskaties, kur tas aizķēries pirms izdari šādus secinājumus.
nez kaa sheit, bet te jau arii parsvaraa tie pasi bootisi arii apgrozaas ! vismaz par moneu nekad probu nav biju'sas arii ar prieksapmaksu!!! par preci nekad nevaresi (lietotu bez garantijas) dabut pieraadiijumus... paarbaudiits dziivee... nju kkau kaa taaaa...
Esmu jau 2x šim lietotājam sūtījis ar autobusu pakas (pat nevis ar pastu)
1x SODIMM 512MB RĀMi
Un otru reizi 1x SODIMM 512, s478 P4 1MB + dzese ar vara serdeni
Nekādu problēmu nav bijis
Kā jau teica, visu var noskaidrot pastā. Piezvani uz pasta nodaļu, kurā vajadzēja pienākt sūtījumam (sameklē internetā pasta nodaļas telefona numuru) un painteresējies vai uz tādas un tādas personas vārda ir pienācis sūtījums (varētu būt, ka prasa pakas numuru un no kurienes sūta).
Ja sūtījums nav pienācis, tad paka ir kaut kur aizķērusies un adresātu pie tā nu galīgi nevar vainot. Var gadīties, ka uzrakstīta nepareiza adrese vai paka kaut kur noklīdusi. Ja atbild, ka sūtījums uz adresāta vārda nupat kā ir pienācis pasta nodaļā, tad informē par to adresātu. Sliktākajā gadījumā tev adrese ir zināma, tā kā...
Es jau sen teicu ka vajag testa pakas sūtīt! Pārbaudīt Pasta darbu. Iekšā aparātiņu ar Wi-Fi, GPS, GPRS, piemēram telefonu. Telefonā progu, kautko līdzīgu barbello, kura piefiksē KUR tu esi pēc GPS un kādas bezvadu zonas ir apkārt, pieslēdzas brīvajām bezvadu zonām un noreportē savu atrašanās vietu uz kādu serveri. Iekšā arī pāris stieplītes lai pamanītu ka paciņa tiek atplēsta. Tad nosūta un vēro infu. Ja paciņa tiek atplēsta pastā vai pie pasta vai kautkur, bez adresāta klātbūtnes - ātri šturmēt to vietu.
Un ja kāds pasta darbinieks izrādās ka zadzis paciņu - sakropļot.
Ziņas izplatīsies ātri un zagļu vairs nebūs nevienā pasta nodaļā.
Trikats rakstīja:
Es jau sen teicu ka vajag testa pakas sūtīt! Pārbaudīt Pasta darbu. Iekšā aparātiņu ar Wi-Fi, GPS, GPRS, piemēram telefonu. Telefonā progu, kautko līdzīgu barbello, kura piefiksē KUR tu esi pēc GPS un kādas bezvadu zonas ir apkārt, pieslēdzas brīvajām bezvadu zonām un noreportē savu atrašanās vietu uz kādu serveri. Iekšā arī pāris stieplītes lai pamanītu ka paciņa tiek atplēsta. Tad nosūta un vēro infu. Ja paciņa tiek atplēsta pastā vai pie pasta vai kautkur, bez adresāta klātbūtnes - ātri šturmēt to vietu.
Un ja kāds pasta darbinieks izrādās ka zadzis paciņu - sakropļot.
Ziņas izplatīsies ātri un zagļu vairs nebūs nevienā pasta nodaļā.
tas ja taisies kautko svarīgu sūtiit un vistu kutī ko darīt vairs nav.:)...!!!
Es tikai un vienīgi ir ar autobusu parku sadarbojies...seit pat kād i 3 lietotaji ir man sūtijusi paku..pat LCD monitors nacis caur autobusu,mates plate ar RAMu,dzese,paris bezvad PCI kartis...un tas vis vēl tagat darbojas:D!
Tik pusi naudas uzskaiti sūtītājam nesanem paku neko darīt zaudetajis pa pusei abi:D!
Kautgan visu parsvarā no ebay sutu pa 3 gadiem ir jaaa nacies palikt bez 3 precēm
Ar pedējo ķiniesu sūtītam tintem bij podi!pagajis turpat 2 mēneši -ķīnietis uzpisās kālab neliekot atsauksmi -es sima atpiss atpakal parko par tukšo gaisu :)!
Kīniets lepni pamet trecing kordinātes un lai apskatoties kur esot paka-taa ja oktobra pedēja diena parbaudu kur atrodas tā pačka -nu xuj vin zin ,uzrād ka 3 oktobrī kautkaadaa Zunxujaa registrēta...:),lab uztais skyn un aisut ķinietim -lbi otra diena izdomaju atkal pardaudīt kur atrodas ,bet nu jau 1 novembris -un arī uzrad ka 31 oktobrī atrotadas tai pasā Zunxujaa :) nu ipis sutu kinietim atkal skrinu -tad nabaks saprat ka jaadod nauda un ar adeva...vel tur kurkstēj ka varot pa jaunu suutīt -es teic pis te gaidīt atkal 2 menes un nesagaidīt--adavai piki un pisies naxuj....
Nu kādi autobusi, paņem tak rokās kvīti ko iedeva pasts, aizej uz http://www.pasts.lv/lv/uzzinas/meklet_sutijumu.html un ievadi numuru no kvīts ko pastniece uzlīmēja!
Iesaku UZMANITIES no SI temas autora - sudainas uzmetejs - nepirkt NEKO no vina - skatos vairak ari neko netrigo - MESLS
Tas jau nekas, ka es viņu pat neesmu saņēmis vēl!
Un vari šeit netaisīt drāmas, jo jebkurš kas man kko sūtijis zin, ka viss vienmēr noticis korekti un otra persona ir saņēmusi naudu/preci..
p.s. Netērē šeit laiku un labāk uzjautā pastā kur tas sūtijums ir!