Datuve :: Forums :: Arhīvs :: HTC One X+

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 136

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 136

Datuve.lv video
Top.LV

HTC One X+

Ievietoja: pe4s20 @ 2012.11.03 16:24  

Sveiki!
Tātad ir doma pirkt jauno HTC One X+ modeli. Vai tagad tas jau ir nopērkams Latvijā? Vienkārši pats tā neesmu staigājis pa dažādiem mobilo telefonu veikaliem, tāpēc arī nezinu, vai kaut kur veikalu plauktos ir HTC One X+. Tāpēc vēršos pie jums. Varbūt kāds ir ko dzirdējis vai redzējis?
Paskatījos salidzini.lv un tur atradu, ka ITKĀ esot Neostore.lv par 488.00Ls, bet zinot negatīvās atsauksmes par šo internetveikalu nav ticamības, ka tas nav kāds viltojums. Un, pietam nekur citur starp internetveikaliem LV nemanīju šo modeli, tā kā Neostore.lv ganjau ir ko sajaukuši, vai arī tiešām kāds viltojums.
Nekur ziņu portālos nemanīju neko ne par to, kad šis HTC parādīsies LV, ne arī iespējamo cenu.
Varbūt ir kādi ārzemju internetveikali, vēlams uzticami, kas piegādā HTC One X+ uz Latviju? Vai arī tas būs dārgi, jo muita apliks ar nereāliem nodokļiem? Jeb arī man labāk pagaidīt un tepat LV pirkt šo modeli, jo ir taču iespēja, ka no ārzemēm ievestais modelis LV var nestrādāt, jeb kļūdos?

Komentāri:

#1 kaspars1 @ 2012.11.03 21:05

varbūt pasaki kam tev to telefonu, lai negadās kā šajā diskusijā #5, http://www.datuve.lv/forums/75674/Samsung_Galaxy_s3_no_ASV/ ?

#2 3Dkobra @ 2012.11.03 21:42

Debīlākais Latvijas forums.

Jauku dienu!
   :D