Datuve :: Forums :: Arhīvs :: Pēc iziešanas no Mozilla firefox neļauj ieiet atpakaļ

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 93

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 93

Datuve.lv video
Top.LV

Pēc iziešanas no Mozilla firefox neļauj ieiet atpakaļ

Ievietoja: 3in1 @ 2010.08.30 15:43  

Ir tā , ka es eju Mozilla firefox. Izdaru visu ko vajag, bet kad noslēdzu nost viņu, bet kko aizmirstu un gribu ieiet no jauna Mozilla firefox tad man parāda, ka Mozilla firefox is already working, un ka vajag izslēgt ārā to, kas jau darbojas kaut vai man nekā no firefox nedarbojas un lai atkal ieietu Mozilla firefox man ir jāslēdz ctrl+alt+del un end task firefox. Un tā katru reizi kad noslēdzu un gribu atkal ieslēgt Mozilla firefox. Nav nozīmes pēc cik ilga laika, viņš rādās vienmēr, kad otro reizi ieieju.Kaitinoši. Kā var izdarīt, ka tas paziņojums  vairs nerādās? Un var ieiet iekšā otreiz mozillā bez ctrl+alt+del kombinācijas ?

Komentāri:

#1 deelza @ 2010.08.30 15:48

uninstal/instal

#2 Jaanis @ 2010.08.30 15:59

1. * Pamēģini iziet ar File > Exit/Quit nevis X.
   * Iztīri Cache vai palielini cache lielumu.
   * Atspējo addonus/pluginus pa 1 un skaties kurš vainīgs.
   * Ja nepalīdz pārinstalē izdzēšot profilu.

2. C:\Documents and Settings\TAVS_LIETOTĀJA_VĀRDS\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup

#3 krjukovs @ 2010.08.30 17:44

Ļauj mozillai nedaudz ilgāk saglabāt visu, ko tu esi darījis... Jebšu, izslēgties..... Tas ir normāli, it īpaši, ja tikko aizvēri un pēc pāris sekundēm ver vaļā...

#4 karuuzo @ 2010.08.30 18:09

#1: uninstall/install var nepalīdzēt, jo FF ir tieksme saglabāt user direktoriju ar visiem pluginiem. Ja pareizi sapratu, "ctrl+alt+del" nozīmē, ka tu ar task manager nokauj FF procesu (firefox.exe), kas nozīmē, ka viņš sakaras.
Vienkāršākais un sāpīgākais risinājums (dažiem), izmet FF user home direktoriju ("C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile name>" (vista un W7 nedaudz savādāk, bet kuram tas interesē ;)). <profile name> parasti ir kaut kāda ķeburu kombinācija. Izdzēšot to var iegūt vairāk, kā pārinstalējot FF. Var saglabāt "bookmarks.htm" un, pēc pirmās FF uzstartēšanas un aizvēršanas, iemest profila direktorijā, kuru viņš būs izveidojis. Šajā gadījumā tu iegūsi pliku, smuku FF, bez history, cepumiem un saglabātām parolēm. Ja tas ir pārāk sāpīgi, ir nedaudz garāks ceļš, diseiblot pluginus, mēģinot noskaidrot, kurš ir vainīgais. Sākumā var visus un tad lēnām likt klāt. Ja diseiblo visus pluginus un tik un tā FF neaizveras, nu tas pirmais variants.

m