Datuve :: Samsung nodrošinās iOS saderību ar jaunākajām nēsājamām ierīcēm

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 98

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 98

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung nodrošinās iOS saderību ar jaunākajām nēsājamām ierīcēm

Ievietoja: Draxo @ 2017.01.15 14:16  

Drīzumā Samsung nēsājamās ierīces – viedpulksteņus Gear S2 un Gear S3 un viedaproci Gear Fit2 – varēs lietot savienojumā ar iOS operētājsistēmas ierīcēm. iOS mobilo telefonu lietotāji* ierīces varēs sasinhronizēt ar saderīgo Samsung viedpulksteni vai viedaproci, lejuplādējot Samsung Gear S (Gear S2 vai Gear S3 ierīcēm) vai Samsung Gear Fit (Gear Fit2 ierīcei) programmu Apple App Store vai vietnē apps.samsung.com/gear.

attēla_nosaukums

“Mēs pastāvīgi meklējam iespējas, kā uzlabot mūsu piedāvājumu. Uzklausot klientu vēlmes, esam nonākuši pie risinājuma, ka mūsu nēsājamās viedierīces atbalstīs arī iOS operētājsistēmu,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. “Nodrošinot Android un iOS saderību ar mūsu jaunākajām Gear ierīcēm, pavērsim jaunas, vēl plašākas iespējas gudro pulksteņu un viedaproču lietošanā.”

attēla_nosaukums

Lai gan funkcijas katrā ierīcē atšķiras, iOS lietotāji Latvijā jau no janvāra vidus, kad šeit būs pieejams Samsung Gear S3 viedpulkstenis, varēs izbaudīt tā klasisko un sportisko versiju, IP68 standartam atbilstošu izturību pret ūdeni un putekļiem, kā arī iebūvētās GPS, altimetra/barometra un spidometra lietojumprogrammas. Tas būs pieejams divos modeļos – Gear S3 frontier radīts aktīva dzīvesveida piekritējiem un piedzīvojumu meklētājiem, savukārt Gear S3 classic veidots elegantā un luksusa rokas pulkstenim atbilstošā dizainā.

attēla_nosaukums

Samsung gudro pulksteņu saderība ar iOS būs pieejama valstīs, kur nopērkamas Samsung Gear ierīces. Lai iegūtu papildinformāciju par produktu, apmeklējiet vietni http://www.samsungmobilepress.comvai news.samsung.com/galaxy.

*Saderīgās ierīces: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7+ un iPhone SE (iOS 9.0 un jaunākas versijas).

Saistītie raksti