Datuve :: Tele2 piedāvās iPhone SE Latvijā 6.aprīlī

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 103

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 103

Datuve.lv video
Top.LV

Tele2 piedāvās iPhone SE Latvijā 6.aprīlī

Ievietoja: Draxo @ 2016.03.29 22:21  

Vadošais mobilo sakaru operators “Tele2” šodien paziņo, ka piedāvās tirdzniecībā “iPhone SE” – vissjaudīgāko telefonu ar četru collu displeju – no šā gada 6. aprīļa. “iPhone SE” veiktspējas ziņā ir “iPhone 6s” līmenī. Tam ir pircēju iecienītais kompaktais alumīnija dizains un lielisks četru collu “Retina” displejs, kā arī četras greznas metāla sānu apmales, tajā skaitā rožainā zelta krāsā. “iPhone SE” ir lieliska veiktspēja, ko nodrošina uzlabotā 64 bitu A9 mikroshēma, ilgāks baterijas darbības laiks, kameras inovācijas, tostarp 12 megapikseļu iSight kamera, iespēja uzņemt kustīgos “Live Photos” un pat 4K izšķirtspējas video, kā arī “Touch ID” funkcionalitāte ar “Apple Pay”. Visas šīs funkcijas nosaka to, ka “iPhone SE” ir ideāls telefons ikvienam, kurš vēlas mazāka izmēra telefonu.

tele2

“Izcils klientu serviss ir mūsu prioritāte, tāpēc esmu gandarīts, ka “Tele2” ir kļuvis par “Apple” oficiālo produkcijas izplatītāju Latvijā! Tas ļaus mums ikviena operatora klientam piedāvāt “Apple” ierīces ar servisu, garantiju un “Tele2” tīklam atbilstošiem iestatījumiem. Pirms sadarbības līguma noslēgšanas “Apple” testēja “Tele2” tīklā jaunākos “Apple” viedtelefonu modeļus, kuri tika pilnībā salāgoti ar mūsu tīkla parametriem, nodrošinot izcilu pieredzi mobilo pakalpojumu lietošanā. Oficiālā partnerība ar “Apple” arī nozīmē to, ka “Tele2” klienti var būt droši, ka “Apple”, izstrādājot programmatūru savām jaunajām ierīcēm, jau būs uzstādījis savās ierīcēs nepieciešamos “Tele2” tīkla parametrus, tādējādi sniedzot pilnvērtīgu savietojamību ar mūsu moderno tīklu,” saka “Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

tele2

“Mūsu klienti ir iecienījuši “iPhone”, un tie ir vieni no pārdotākajiem telefoniem Latvijā. Kopējais “iPhone” skaits “Tele2” tīklā drīz sasniegs jau 60 tūkstošus. Arī par jauno “iPhone SE” mūsu klienti ir izrādījuši lielu interesi, un paredzu, ka pirmajā nedēļā pieprasījums varētu pārsniegt piedāvājumu,” piebilst V.Vancovičs.

Jauno “iPhone SE” varēs iegādāties “Tele2” un “Zelta Zivtiņas” klienti, kā arī pārējo operatoru klienti “Tele2” Centros visā Latvijā un “Tele2” internetveikalā www.tele2.lv ar bezmaksas piegādi visā valsts teritorijā. “Tele2 Bizness” klienti var iegādāties “iPhone SE”, sazinoties ar savu klientu menedžeri vai ierodoties “Tele2 Bizness” Centrā Rīgā, Mūkusalas ielā 42. Papildu informācija par “iPhone SE” iegādi un cenu ir pieejama: www.tele2.lv. Papildu informācija par “iPhone” ir pieejama: www.apple.com/iphone.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 karuuzo @ 2016.03.30 18:59

Tik saldi, ka acis līp ciet lasot, bet tā ir realitāte, iPhone SE ir vienīgais normāla izmēra viedtālrunis. Apple atkal 'paņems' visus :)

#2 Draxo @ 2016.03.30 20:06

Tele2 jau nebūs tie, kas necentīsies saldi rakstīt. :D
Bet jāpiekrīt, ka šim iPhone beidzot ir atkal normāls izmērs un ar to var brīdi darboties, turot vienā rokā (atšķirībā no daudziem citiem "klučiem").

#3 kapanen WWW @ 2016.03.30 20:43

Kād izbeigsies patreizējais, tad SE man ir reālākais nākotnes variants, jo besī Android pats par sevi