Datuve :: Opera Mini pārlūkprogramma tiek papildināta ar „video boost” funkciju

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 98

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 98

Datuve.lv video
Top.LV

Opera Mini pārlūkprogramma tiek papildināta ar „video boost” funkciju

Ievietoja: kapanen @ 2016.03.08 23:15  

video boost

Opera Mini pārlūkprogramma jeb aplikācija ir papildināta ar „video boost” funkciju. Šis papildinājums ir pieejams Android operētājsistēmas lietotājiem. „Video boost” funkcija paātrinās video datu ielādes ātrumu un datu apmaiņu, kura saistās ar video skatīšanos pārlūkprogrammā.

Oficiālajā paziņojumā kompānija norāda: „Opera „video boost” tehnoloģijas samazinās video datu izmērus, līdz ar to paātrināsies video ielādes laiks un datu apmaiņa.”

Lai ieslēgtu funkciju, nepieciešams atjaunināt Opera Mini aplikāciju no Google Play Store un galvenajā izvēlnē jāuzspiež uz Data Savings. Ieslēdziet Video Boost, lai aktivizētu funkciju.

Uzņēmums apgalvo, ka Opera mini mobile ir pirmā pārlūkprogrammas aplikācija, kurai ir šāda funkcija.

„Indijā video straumēšanu veic 70% viedtālruņu īpašnieki. Šis „video boost” sekmīgi darbojas, padarot, video datu lielumu mazāku un palīdz ieekonomēt mobilo datu plānu,” saka Opera viceprezidents - Sunil Kamath.

Opera savu produkciju uz Android ierīcēm sāka izdot 2015.gada 9.decembrī. Tiesa, uz citām platformām Opera pārlūkprogrammu aplikācijas bija pieejamas krietni ātrāk, piemēram: Blackberry OS - 2014.gada 12.martā.

Saistītie raksti