Datuve :: Kompānijas „Stir” gudrais galds „Kinetic M1” rosina ikdienu padarīt aktīvāku

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 104

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 104

Datuve.lv video
Top.LV

Kompānijas „Stir” gudrais galds „Kinetic M1” rosina ikdienu padarīt aktīvāku

Ievietoja: BaibaKlava @ 2015.01.26 08:23  


„Kinetic M1” ir kompānijas „Stir” jaunākais produkts. Tas fiksē lietotāja paradumus un uzrauga, lai tas pārlieku ilgi neatrastos sēdus stāvoklī. Piedevām, tajā var ieprogrammēt arī individuālus mērķus – tad galds ziņos, kad vajadzētu kļūt aktīvākam un darbu turpināt stāvus.

„Kinetic M1” galds dod mājienu brīdī, kad laiks celties kājās un nedaudz izkustēties. Ja lietotājs ir gatavs mainīt stāvokli, tad viņam uz aicinājumu jāatbild ar 2 viegliem piesitieniem uz ekrāna. Atkarībā no viņa izvēles, galda augstumu var palielināt no 0.53 līdz 1.3 metriem. To var kontrolēt ar skārienjūtīgā ekrāna palīdzību, kas iestiprināts galda kreisājā pusē.

Vidēji „Kinetic M1” lietotāji stāvus pavada pusi savas darba dienas. Gudrais galds ir aprīkots ar 1GHz centrālo procesoru, savienojuma iespējām ar bezvadu internetu un Bluetooth, skārienjūtīgu 5 collu ekrānu – vadības pulti, 4 iebūvētām kontaktligzdām. Arī pašam galdam darba laikā jābūt pievienotam pie strāvas avota.

„Kinetic M1” galdam ir ergonomisks dizains un noapaļoti stūri, pielāgojoties lietotāja ērtībām. Piedevām, pietiekoši lielais galda izmērs nodrošina, ka uz tā var novietot gan datoru un klaviatūru, gan galda lampu, gan arī citus nepieciešamos aksesuārus.

Šī produkta cena ir visai pārsteidzoša - „Kinetic M1” maksā 2990 ASV dolārus.

Saistītie raksti