Datuve :: Kompānija „Apple” publiskojusi elastīgā iPhone koncepta skices

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 62

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 62

Datuve.lv video
Top.LV

Kompānija „Apple” publiskojusi elastīgā iPhone koncepta skices

Ievietoja: BaibaKlava @ 2015.01.11 09:55  


Izskatās, ka arī kompānija „Apple” pievienosies „Samsung” un „LG” pulciņam, radot elastīgu viedtālruni. Šis „Apple” patents skaidri parāda, ka tas būs pilnībā elastīgs, gluži tāpat kā katra viedtālruņa detaļa.

Stāstot par kartēm un baterijām, ko var salocīt uz pusēm, tāpat kā par pilnībā elastīgu ekrānu un korpusu, „Apple” sola radīt telefonu, kuru būs gandrīz vai neiespējami salauzt.

Šis viedtālrunis varētu neatgriezeniski mainīt mūsu uzskatus par līdzšinējiem mobilajiem telefoniem. Piemēram, kompānija ir iecerējusi, ka tas varētu būt transformējams, proti, pilnībā aptinams ap roku, kļūstot par aprocei līdzīgu ikdienas aksesuāru.

Iespējams, šis patents vēsta par to, ka jau drīzumā viedtālruņi tiks savienoti ar citām gudrajām tehnoloģijām, kas paredzētas valkāšanai. Elastīgais viedtālrunis varētu reaģēt uz spiedienu – ap plaukstas locītavu nēsājamā tālruņa versija varētu būt pielāgota tā, lai, piemēram, ziņotu par nēsātāja asinsspiedienu, kas neatbilst normai.

„Apple” šim viedtālrunim plāno radīt ietvarus, kas ražoti no plastmasas, plāna stikla, šķiedru maisījuma vai arī no tādu materiālu kombinācijas, kas būtu spējīgi izturēt locīšanos.

Jāatzīst, ka šī ir intriģējoša doma. „Nokia” ideju par līdzīga veida ierīcēm ierosināja jau vairākus gadus iepriekš, bet mēs joprojām neesam pietuvojušies šīm nākotnes tehnoloģijām. Bet, iespējams, tieši „Apple” būs tā kompānija, kas pirmā lauzīs līdz šim ievērotās robežas telefonu ražošanā.


Saistītie raksti

Komentāri

#1 Neticis @ 2015.01.11 19:45

Aha! Jaunais iPhone 6 jau ir ceļā uz to.