Datuve :: Interesanti. Kā „Sensoria” padarīja zeķes gudras? FOTO

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 71

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 71

Datuve.lv video
Top.LV

Interesanti. Kā „Sensoria” padarīja zeķes gudras? FOTO

Ievietoja: BaibaKlava @ 2015.01.08 09:46  



Tas, laikam, bija tikai laika jautājums, līdz kāds iedomātos par gudrajām zeķēm, jo līdz šim mums jau ir pazīstami gudrie krekli, pulksteņi un brilles.

Šī tehnoloģija sastāv no trijām daļām, kas atrodas tuvu tavai pēdai. Tiek mērīti tādi lielumi kā tavs soļa garums un to skaits, skriešanas ritms un ātrums. Elektroniskie „savienotāji” ir iestrādāti audumā, un tie novada impulsus līdz pat elektroniskajam sensoram. Tā ir neliela, liekta ierīce, kas pēc pilnīgas uzlādes spēj darboties 6 stundu garumā.

Šajai ierīcei atbilstošā aplikācija ir pieejama iOS, Android un Windows Phone viedtālruņiem. Tā audio veidā piedāvā treneru padomus, metronomu un īpašu rīku, kas, analizējot rezultātus, iesaka mainīt pašreizējo tempu labāka rezultāta sasniegšanai.

Zeķes jau ir nonākušas pārdošanā – komplekts, kas sastāv no 1 zeķu pāra un liektās sensora ierīces, maksā 199 ASV dolārus. Kompānija piedāvā iegādāties arī 3 papildu zeķu pārus par 59 dolāriem. Zeķēs iestrādātie sensori ar laiku degradēsies – kompānija garantē, ka tie saglabāsies derīgi 35 mazgāšanas reizes, bet, visdrīzāk, tie darbosies daudz ilgāk.










Saistītie raksti