Datuve :: Uzlabots, modernizēts un pielāgots – jaunais iPhone 6

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 77

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 77

Datuve.lv video
Top.LV

Uzlabots, modernizēts un pielāgots – jaunais iPhone 6

Ievietoja: BaibaKlava @ 2014.11.06 21:15  


Zīmola Apple jaunākais mobilais tālrunis ir atšķirīgs no visiem iepriekšējiem modeļiem. Iesākumā jāpiemin, ka tas ir daudz lielāks un arī ievērojami plānāks par saviem priekšgājējiem. Tas ir arī jaudīgāks, tikai patērē mazāk enerģijas. Un vēl, tajā tiek izmantota mūsdienīgā iOS 8 mobilo ierīču operētājsistēma. Īsāk sakot – ir pienācis laiks pārmaiņām un inovācijām iPhone pasaulē!

Šis modelis izceļas ar lielu un modernizētu 4.7 collu displeju. Tas, protams, ietekmēja iPhone 6 konstrukciju, kas ir pilnībā pielāgota lietotāja vēlmēm, vajadzībām un ērtībām. Displejs ir ne vien lielāks, bet arī labāks – tam ir lieliska izšķirtspēja, bagātīgas krāsas un augsts kontrasta līmenis, kā arī uzlabota skatāmība spožā saules gaismā. Iphone 6 piemīt arī vizuāli baudāms noformējums – ierīcei ir noapaļoti stūri un gluda metāla virsma, kas lieliski sader ar jauno Retina HD displeju. iPhone 6 modelī ir īpaši pielāgota Display Zoom funkcija, kas lietotāja ērtībai palielina ikonas.

Tālrunī ir iebūvēts jaunākais A8 procesors ar 64 bitu galddatoru klases sistēmas arhitektūru, kas padara iPhone 6 īpaši jaudīgu. M8 kustību līdzprocesors veic datu apkopošanu no sensoriem un barometra. Piedevām, šī modeļa baterija darbojas ilgāk, lai varētu nesteidzīgi izbaudīt tā mūsdienīgās funkcijas.

Vai jūs zinājāt, ka cilvēki biežāk fotogrāfē ar iPhone, nevis īstu fotokameru? Runājot par uzlabojumiem šajā sfērā, tagad iSight kamerai ir jauns sensors ar Focus Pixels tehnoloģiju un jaunām video funkcijām – 1080p HD ar 60 kadriem sekundē, lēnas kustības video ar 240 kadriem sekundē un Time-Lapse video ierakstu. Tas nozīmē tikai vienu – laiks uzņemt kādu aizraujošu video!

Vēl viena priekšrocība, ko piedāvā jaunais iPhone 6 – ātrs pieslēgums bezvadu internetam, kas, starp citu, nodrošina ērtu un izdevīgu globālā tīmekļa lietošanu visā pasaulē.

Drošība slēpjas paša rokās! Tā, patiešām, ir, jo Touch ID tehnoloģija nodrošina piekļuvi savam mobilajam tālrunim ar pirksta nospiedumu. Tas vēl nav viss – šī unikālā parole noder arī pirkumu apstiprināšani iTunes, iBooks un App Store.

Saistītie raksti