Datuve :: Samsung saņem četras TIPA 2012 godalgas kameru un attēlveidošanas produktu kategorijās.

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 126

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 126

Datuve.lv video
Top.LV

Samsung saņem četras TIPA 2012 godalgas kameru un attēlveidošanas produktu kategorijās.

Ievietoja: Antra_F @ 2012.04.19 13:51  

Samsung Electronics ieguvis Tehnisko attēlu preses asociācijas (Technical Image Press Association) 2012. gada godalgas četrās kategorijās - Labākā kompaktkamera, Labākā mobilā attēlveidošanas ierīce, Labākais foto monitors un Labākais foto TV ekrāns.

Samsung MultiView MV800 kamera atzīta par Labāko kompaktkameru (Best General Compact Camera). Tai ir 180 grādu diapazonā grozāms 3 collu skārienekrāns, kas nodrošina ērtu pašportretu uzņemšanu un fotografēšanu no ļoti augsta vai zema skatu punkta, kā arī Smart Touch 3.0 saskarne ar īpašajiem filtru efektiem un smart movie režīmu video attēlu uzņemšanai. MV800 kamera ir aprīkota ar 16,1 megapikseļa attēlveidošanas matricu, Schneider Kreuznach 26 – 130 mm objektīvu ar 5x optisko tālummaiņu, kā arī ar jaudīgu elektroniku.



Savukārt Samsung GALAXY Nexus viedtālrunis, pateicoties HD Super AMOLED ekrānam ar plašo skatījuma leņķi un augsto izšķirtspēju, atzīts par Labāko mobilo attēlveidošanas ierīci (Best Mobile Imaging Device).



Labākā foto monitora (Best Photo Monitor) godalga piešķirta Samsung SyncMaster S24/27A850 monitoram, kurš, pateicoties jaunajai Samsung LED PLS (Plane to Line Switching) tehnoloģijai, konkurentu vidū izceļas ar ļoti augstu krāsu precizitāti un plašāku skatījuma leņķi.



Samsung OLED televizors atzīts par Labāko foto TV ekrānu (Best Photo TV Display). Kā atzina TIPA žūrijas locekļi, Samsung OLED televizors nodrošina patlaban augstāko pieejamo attēla kvalitāti, piedāvājot maksimāli reālistiskus attēlus gan 2D, gan 3D režīmā.



Katru gadu Tehnisko attēlu preses asociācijas (TIPA) žūrija balso par labākajiem foto un attēlveidošanas produktiem, kas tirgū nonākuši pēdējo 12 mēnešu laikā. Apbalvošanas ceremonija norisināsies šī gada septembrī Photokina izstādē Ķelnē, Vācijā.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Tomasss @ 2012.04.28 19:29

Smuki ekrāni!