Datuve :: Kompakti, stilīgi un par pieņemamu cenu – uzlabotie PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 113

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 113

Datuve.lv video
Top.LV

Kompakti, stilīgi un par pieņemamu cenu – uzlabotie PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.09.02 14:05  

Canon laiž klajā PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 – divus stilīgus un kompaktus daudzfunkciju printerus, kas īpaši piemēroti studentiem un ģimenēm, kuras meklē vienkāršu, viegli uzstādāmu un lietojamu risinājumu. Par pieņemamu cenu pieejamie PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 paredzēti dokumentu, tīmekļa satura un fotoattēlu ātrai un vienkāršai izdrukāšanai. Tie apvieno īpašu vērtību ar Canon raksturīgo attēlu kvalitāti, ļaujot lietotājiem efektīvi izmantot savu printeri tik bieži, cik viņi to vēlas.

Lietotājiem ar ierobežotu budžetu, kuri nevēlas laist garām iespēju izmantot jaunākās inovācijas, PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 piedāvā uzlaboto PIXMA funkciju pieejamību, tostarp Full HD Movie Print un Easy-WebPrint EX funkcijas inteliģentajai tīmekļa drukai. PIXMA MG3150 apvieno Auto Duplex Print un Wi-Fi atbalstu. Tas arī atbalsta jauno Canon Easy-PhotoPrint lietotni (iOS un Android ierīcēm), kas ļauj drukāt un skenēt fotoattēlus tieši mobilajās ierīcēs.

PIXMA kvalitāte ikvienam lietotājam
Šiem modeļiem ir izmantotas Canon FINE kasetnes, kas izstrādātas pēc jaunas tintes formulas uzlabotai krāsu atveidei uz parastā papīra. Biežajiem lietotājiem tintes kasetnes tagad ir pieejamas augstas produktivitātes XL versijā, kas ļauj ietaupīt salīdzinājumā ar standarta kasetnēm. Ar pigmenta melno un krāsu tinti šie modeļi ir īpaši piemēroti gan teksta dokumentu, gan fotoattēlu drukāšanai. FINE drukas galviņas tehnoloģija ar ne mazāk kā 2 pl pilienu apvienojumā ar maksimālo drukāšanas izšķirtspēju 4800 dpi ļauj radīt skaistas fotoizdrukas.

Racionalizēti un ilgtspējīgi
Stilīgie un racionalizētie PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 ir kompaktāki nekā iepriekšējie modeļi, jo tiem ir jauns FastFront dizains, kas ļauj papīru un tintes kasetnes ievietot no priekšpuses. Tā kā lietotājiem vairs nav vajadzības piekļūt printera augšpusei vai aizmugurei, to var novietot pret sienu vai uz plaukta, tādējādi aizņemot mazāk vietas.

Lai mazinātu strāvas patēriņu, abiem modeļiem ir Quick Start funkcija, tāpēc nav vajadzības gaidīt, līdz printeris uzsils; tas sāk darboties gandrīz acumirklī, tāpēc ir īpaši piemērots cilvēkiem, kuri vienmēr steidzas. PIXMA MG3150 ir arī aprīkots ar jauno ECO Information funkciju, kas ļauj lietotājiem sekot tam, cik daudz CO2 viņi ietaupa, veicot drukāšanu Auto Duplex režīmā automātiski uz abām papīra pusēm.

Tīmeklis rokas stiepiena attālumā
PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 ir aprīkoti ar Easy-WebPrint EX funkciju tīmekļa lapu izdrukāšanai tieši vajadzīgajā formātā bez liekas papīra vai tintes tērēšanas. Šī intuitīvā programmatūra, kas ir īpaši piemērota studentiem, kuri veic projektu izpēti un pilda uzdevumus, nodrošina iespēju apvienot vairākas tīmekļa lapas un izdrukāt tās uz vienas lapas, izmantojot Auto Clip funkciju vai fit-to-page funkciju ar vienu klikšķi inteliģentai drukāšanai no tīmekļa.

Priecājies, esi radošs!
Jaunie PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 nodrošina lietotājiem iespēju paveikt vairāk ar uzņemtajiem attēliem nekā jebkad iepriekš. Ar Full HD Movie Print funkciju attēlus var apturēt un izdrukāt no full HD video, kas uzņemts ar Canon digitālajām SLR kamerām vai Canon digitālajām fotokamerām.

PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 lietotāji tagad var piešķirt attēliem radošus efektus, pateicoties uzlabotai funkcionalitātei. Merge Frames funkcija nozīmē iespēju apvienot vairākus attēlus, lai radītu izdrukāto fotoattēlu kustības iespaidu, savukārt Layout Print funkcija ļauj lietotājiem izvēlēties nelielu video klipu un izmantot komiksa efektu, lai izdrukātu montāžas skalu.

PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 ir papildināti ar vienkārši lietojamu Easy-PhotoPrint EX programmatūru, tāpēc lietotāji var pārsteigt savus draugus un ģimeni, un radoši izpausties satura apstrādē – drukājot fotoattēlus, kalendārus un albumus. Šī programmatūra, kas tagad ir atjaunināta ar Fun Filter efektu, ļauj piešķirt fotoattēliem jautrus un mākslinieciskus efektus, tostarp Blur Background, Fish-eye, Soft Focus, Miniature un Toy Camera efektu.

PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 īpašniekiem ir piekļuve CREATIVE PARK PREMIUM vietnei, ja viņi izmanto Canon oriģinālās tintes kasetnes. Minētajā vietnē ir pieejami ekskluzīvi starptautiski atzītu fotogrāfu un mākslinieku fotoattēli un ilustrācijas apsveikuma kartīšu, kalendāru un citu papīra izstrādājumu izdrukāšanai.

Pieejamība
PIXMA MG2150 un PIXMA MG3150 būs pieejami Baltijas valstīs no 2011.gada novembra.


PIXMA MG2150 – galvenās funkcijas:
• Daudzfunkciju foto ierīce – izdrukā, kopē un skenē fotoattēlus un dokumentus mājās
• Kompakts un stilīgs dizains ar FastFront
• Izdrukas fotolaboratorijas kvalitātē ar izšķirtspēju līdz 4800 dpi un ne mazāk kā 2 pl pilieniem un FINE kasetņu tehnoloģiju
• Liels dokumentu izdrukas ātrums – apmēram 8,4 lpp./min. vienkrāsas un 4,8 lpp./min. krāsu fotogrāfijām (ISO ESAT)
• 10 x 15 cm fotogrāfijas izdrukāšana bez ierāmējuma apmēram 44 sekundēs
• ChromaLife100 sistēma skaistām fotogrāfijām ar vairāk nekā 100 gadu albuma mūža ilgumu
• Inteliģentā tīmekļa druka ar Easy-WebPrint EX funkciju
• Fotogrāfiju izdruka no HD video ierakstiem ar Full HD Movie Print funkciju
• Piekļuve CREATIVE PARK PREMIUM, ja tiek izmantotas oriģinālās tintes


PIXMA MG3150 – galvenās funkcijas:
• Daudzfunkciju foto ierīce ar Wi-Fi un Auto Duplex – drukā, kopē un skenē
• Kompakts un stilīgs dizains ar FastFront
• Izdrukas fotolaboratorijas kvalitātē ar izšķirtspēju līdz 4800 dpi un ne mazāk kā 2 pl pilieniem un FINE kasetņu tehnoloģiju
• Ātra dokumentu drukāšana – apmēram 9,2 lpp./min. vienkrāsas un 5,0 lpp./min. krāsu fotoattēliem, ISO ESAT, 10 x 15 cm fotoattēla izdrukāšana bez ierāmējuma apmēram 44 sekundēs
• ChromaLife 100 sistēma skaistiem fotoattēliem
• Iespēja izdrukāt no jebkuras vietas mājās ar iebūvētu Wi-Fi
• Auto Duplex funkcija automātiskai divpusējai drukāšanai
• Fotogrāfiju izdruka no HD video ierakstiem ar Full HD Movie Print funkciju
• Piekļuve CREATIVE PARK PREMIUM, ja tiek izmantotas oriģinālās tintes

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Brutto @ 2011.09.02 14:14

Būtu vēl blakus piekabinājuši CISS (nepārtrauktās tintes sistēma), kā Epson L100 un L800, tad pavisam labi būtu :)
http://www.3dnews.ru/news/615978
http://www.youtube.com/watch?v=PhkXjk1qsuQ