Datuve :: LG SUPER LED IPS monitoriem – augstākās TIPA godalgas

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 82

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 82

Datuve.lv video
Top.LV

LG SUPER LED IPS monitoriem – augstākās TIPA godalgas

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.05.13 16:26  

Divi LG Electronics (LG) SUPER LED IPS (In-plane Switching) monitori ieguvuši prestižās 2011.gada Tehnisko attēlu preses asociācijas (TIPA) balvas kategorijā Best Entry Level Photo Monitor.

TIPA atzinīgi novērtējusi LG IPS231 un LG IPS236 precīzo krāsu atveidi, kā arī plašo skata leņķi, ko nodrošina ātrdarbīgais LED aizmugurgaismojums un inovatīvā IPS paneļu tehnoloģija. Foto un video failu augsto attēlu kvalitāti novērtējuši gan amatieri, gan pieredzējuši profesionāļi.

“LG ir nozares pionieris IPS paneļu tehnoloģijas iztrādē un esam pārliecināti, ka LED LCD ir nākamais evolūcijas solis monitoru attīstībā. Tāpēc TIPA apbalvojums ir īpašs pagodinājums par paveikto,” uzsvēra LG Home Entertainment Company Monitoru daļas viceprezidents Si-hvans Pārks (Si-hwan Park).


LG IPS231 un LG IPS236 monitori nodrošina augstu attēla kvalitāti maksimāli realitātei pietuvinātos krāsu toņos un plašā skata leņķī. Turklāt LG IPS236 elegantais dizains būs lielisks akcents ikvienā interjerā, savukārt IPS231 ergonomika ar grozāmu un monitora augstumu regulējošu statīvu būs īpaši piemērota fotogrāfu un datorgrafikas speciālistu un entuziastu vajadzībām.

LG SUPER LED IPS tehnoloģija ietilpst LG SUPER LED monitoru klāstā, kas izstrādāta uzlabojot funkcionalitāti un lietotājiem piedāvājot tādas priekšrocības kā SUPER Slim (īpaši plāns), SUPER Picture Quality (īpaša attēla kvalitāte), SUPER Angle (īpaši plašs skata leņķis) un SUPER Energy Saving (īpaši efektīvs enerģijas taupīšanas režīms).

TIPA (www.tipa.com) apvieno profesionāļus no 29 žurnāliem (no 13 valstīm), un tā ir viena no ietekmīgākajām un lielākajām fotogrāfijas un attēlu preses asociācijām pasaulē. Katru gadu TIPA redaktori īpašā balsojumā izvēl un piešķir apbalvojumus 40 labākajiem izstrādājumiem, kas laisti klajā pēdējo 12 mēnešu laikā, ņemot vērā tādus faktorus kā inovācijas, tehnoloģijas, dizains, lietošanas ērtums, kā arī izstrādājuma cenas un veiktspējas attiecība.

LG IPS6



LG IPS1

Saistītie raksti