Datuve :: LG Electronics piedāvā jauna tipa Super LED monitoru sēriju LG E41

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 97

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 97

Datuve.lv video
Top.LV

LG Electronics piedāvā jauna tipa Super LED monitoru sēriju LG E41

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.03.11 17:49  

Jau šomēnes visiem interesentiem Baltijas valstīs LG Electronics (LG) piedāvā iepazīt jaunu LED LCD monitoru sēriju — LG E41, kas Latvijā būs pieejama 19, 22 un 23 collu modeļu versijās. Plānie un elegantie LG Super LED E41 ar jaunu enerģijas taupīšanas tehnoloģiju, salīdzinājumā ar parastajiem LED monitoriem, ietaupīs pat līdz 25% elektroenerģijas, tā samazinot izmaksas un vienlaikus nodrošinot izcilu attēla kvalitāti.

Jaunā enerģijas taupīšanas tehnoloģija samazina gaismas spožumu, un, lai saglabātu nevainojamu attēla kvalitāti, paplašina LCD apertūru. Savukārt F mehānisms (RCM&ACE) līdz minimumam samazina troksni, kas var rasties šī procesa laikā.


LED aizmugurapgaismojums attēlus padara košākus, krāsās — skaidrākas, kā arī nodrošina izcilas kvalitātes megakontrasta attiecību, regulējot pat niecīgākās krāsu toņu izmaiņas.

Tāpat LG E41 monitoru sērija var lepoties ar elegantu un mūsdienīgu dizainu, kas pārdomāts pat niecīgākajās detaļās. Tā, piemēram, aizmugurē iebūvētais barošanas avots vizuāli it kā samazina monitora izmēru.


Vēl LG E41 sērijai ir „zaļais IT sertifikāts,” kas apliecina videi draudzīgu LED aizmugurapgaizmojuma izmantošanu. Tāpat LG E41 ir arī EPA (ASV Enerģijas efektivitātes standarts) un EPEAT Gold (ASV Enerģijas vides standarts) sertifikāti.

Saistītie raksti