Datuve :: LG iepazīstina ar viedtālruņu pārdošanas plāniem 2011. gadā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 111

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 111

Datuve.lv video
Top.LV

LG iepazīstina ar viedtālruņu pārdošanas plāniem 2011. gadā

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2011.02.16 14:30  

Pasaules Mobilā Kongresa (MWC) ietvaros LG Electronics (LG) atklājis plānu šogad pārdot 150 miljonus mobilo tālruņu, kas ir par 30% vairāk nekā 2010.gadā.

Kopumā LG plāno četrkāršot viedtālruņu pārdošanas apjomus, realizējot vairāk nekā 30 miljonus viedtālruņu, kas veidos 50% no kopējiem uzņēmuma LG Electronics Mobile Communications Company ieņēmumiem. Lai sasniegtu izvirzītos mērķus, šogad plānots laist klajā 20 jaunus viedtālruņu modeļus. Tāpat veikti būtiski ieguldījumi produktu pētniecības, izstrādes un kvalitātes vadībā.

LG turpina pilnveidot tehnoloģiju inovācijas, piedāvājot tālruņus ar divkodolu procesoriem, 4G LTE (Long Term Evolution), kā arī 3D augstākā līmeņa viedtālruņus. Tāpat veikti būtiski uzlabojumi satura un pakalpojumu jomā, sadarbojoties ar partneriem, lai varētu piedāvāt plašāku 3D spēļu un filmu izvēli no LG Apps.

“Šis mums būs nozīmīgs gads, tāpēc esam koncentrējuši visus resursus, lai lietotājiem visā pasaulē piedāvātu plašāko viedierīču klāstu un nostiprinātu savas pozīcijas kā pasaules vadošais tehnoloģiju novators,” sacīja LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park).

Pēc veiksmīgas dalības izstādē CES 2011, kas gada sākumā norisinājās Lasvegasā, LG turpina pārsteigt tehnoloģiju entuziastus, Mobilajā Pasaules kongresā Barselonā, prezentējot tādus jaunus produktus kā pasaulē pirmo viedtālruni ar 3D platformu 3D satura ierakstīšanai, demonstrēšanai un koplietošanai, kā arī ilgi gaidīto planšetdatoru LG Optimus Pad ar 8.9 collu ekrānu, divkodolu procesoru un Android operētājsistēmas jaunāko versiju Honeycomb.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 KakTussssss @ 2011.02.17 14:09

Plāno, plāno. Šitā kompānija noteikti ir viena no pēdējām, no kuras es iegādātos telefonu. Lai ražo putekļusūcējus.