Datuve :: LG E10 LED monitoru sērija – efektīvam energopatēriņam un ekonomijai

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 73

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 73

Datuve.lv video
Top.LV

LG E10 LED monitoru sērija – efektīvam energopatēriņam un ekonomijai

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.12.09 15:11  

Pasaules tehnoloģiju novators LG Electronics (LG) iepazīstina ar jaunu LED monitoru sēriju - LG E10, kas izstrādāta ar mērķi mazināt elektroenerģijas patēriņu un līdz ar to - izmaksas.

Tāpat LG E10 sērijas monitoru ergonomiskais dizains, kā arī videi draudzīgās tehnoloģijas kopumā sniedz nozīmīgu ieguldījumu ergonomisku darba apstākļu veidošanā. Turklāt plašās monitoru izmēru un papildaprīkojuma variācijas ļauj ikvienam izvēlēties savām vajadzībām atbilstošāko modeli.

LG E10 sērijā izmantotas vairākas tehnoloģijas, kas tieši atbalsta lietotāju ekonomiskās un ekoloģiskās vajadzības. Sekojot LG videi draudzīgajām vadlīnijām, LG E10 monitori patērē līdz pat 40% mazāk elektroenerģijas nekā parastie LCD monitori. Par šo novitāti LG E10 monitoru sērija apbalvota ar vides reitingu aģentūras EPEAT Zaļo Informācijas tehnoloģiju sertifikācijas zelta novērtējumu un EPA 5,0 atzīmi no ASV Vides aizsardzības aģentūras.

Savukārt LG E10 sērijas ekoloģisko vērtību apliecina fakts, ka monitoros nav izmantots halogēns vai dzīvsudrabs, tā nodrošinot veselīgu vidi lietotājiem, kuri pie datora ekrāniem pavada garas stundas. Tāpat LG E10 sērijas ergonomiskais dizains lietotājiem palīdz saglabāt pareizu sēdēšanas pozu, pielāgojot ekrāna augstumu un slīpumu individuālām prasībām.

Kopumā, LG E10 sērija ir “celmlauzis” videi un uzņēmumiem draudzīgo monitoru vidū, un tajā iekļauts plašs klāsts citu noderīgu funkciju darba vietai. Monitoru statīvs veidots tā, lai taupītu vietu, turklāt tā pamatnē atrodas īpašs „rakstāmpiederumu glabāšanas” nodalījums. LG E10 var lepoties arī ar iebūvētu skaļruni un, pateicoties šaurajam ietvaram, LG E10 monitorus var salikt kopā, lai veidotu „multivīzijas” ekrānus. Visbeidzot, būtiski atzīmēt, ka LG E10 monitoru attēla megakontrasta attiecību un 250 nitu spilgtums samazina lietotāja redzes sasprindzinājumu līdz minimumam. LG E10 monitoru sērija pieejama tirdzniecībā Latvijā jau šomēnes.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 velnazens @ 2010.12.09 18:12

Es jau ieks boot.lv nokomonteju, ka energopaterins precizi tads pats ka manam pirms diviem gadiem pirktajam LG LCD tada pasa monitoram: ~22W. Konkurenti spej piedavat tada pasa izmera un ar tadam pasam tehnologijam pilditu moni (NEC MultiSync EA222WMe), kas patere vien 15.3W. Kur te ir ekonomija?

LG marketinga dalai - sedies, divi! Nevajag relizes slept informaciju, jo vienmer atradisies kads, kas tomer uzraks specifikacijas un visu parbaudis.