Datuve :: THQ uDraw – grafiskā planšete Wii konsolei

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 132

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 132

Datuve.lv video
Top.LV

THQ uDraw – grafiskā planšete Wii konsolei

Ievietoja: MartinsKarelis @ 2010.08.17 14:47  

THQ ir nedaudz novirzījušies no savu tradicionālo spēļu veidošanas un izveidojuši zīmēšanas planšeti – jaunu aksesuāru Nintendo Wii konsolei. Ar planšeti Wii lietotāji varēs ne tikai radīt mākslas darbus, bet arī spēlēt īpaši veidotas spēles, kuras pircēji saņems komplektā ar jauno aksesuāru.


THQ uDraw Game Tablet ir planšete ar 4x6 collu lielu zīmēšanas laukumu un rakstāmrīku, kas būs ērtāks un piedāvās lielāku precizitāti nekā parastā Wii Remote pults. Planšete darbojas kā dokstacija Wii Remote pultij, kura savukārt ir planšetes enerģijas avots.


THQ veidotā uDraw planšetei būs pievienota uDraw Studio programma, ar kuras lietotāji varēs zīmēt, krāsot un ar dažādu rīku palīdzību veidot savus mākslas darbus, kā arī divas spēles - Pictionary un Dood’s Big Adventure. Planšetei ir SD kartes atbalsts, kas ļaus lietotājiem saglabāt un vēlāk izdrukāt savus darbus.


Pictionary spēle būs līdzīga galda spēlei ar tādu pašu nosaukumu, savukārt spēlē Dood’s Big Adventure spēlētājam būs jāizveido un jāvada savs tēls Dood cauri 60 līmeņiem četros dažādos spēles režīmos. Spēles pasaulē atdzīvojas krāsojamās grāmatas, un spēlētājs ar saviem zīmējumiem var papildināt šo pasauli.





Pocket-lint

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Lindinjaaa @ 2010.08.18 01:06

Lai ar esmu PS2 cienītāja šis izskatās diezgan interesanti. Būs jāietestē :)

#2 Bleedis @ 2010.08.20 17:56

Vo, driizumaa gaidaams adobe photoshop uz wii :D