Datuve :: Vēl viena iespēja nopelnīt internetā ar mājaslapu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 59

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 59

Datuve.lv video
Top.LV

Vēl viena iespēja nopelnīt internetā ar mājaslapu

Ievietoja: Bruno @ 2010.03.05 10:55  

Datuve.lv jau raksīja par Lattelecom Affiliate sistēmu, kas apmeklētu mājaslapu īpašniekiem ļauj nopelnīt līdz pat 1500Ls mēnesī izvietojot noderīgus un aktuālus linkus uz dažādu informāciju - iespēju pieslēgt optisko internetu līdz 500Mbit sekundē, iespēju pieslēgt digitālo televīziju un citus. Informācijas izvietošana ir izdevīga arī mājas lapas apmeklētājiem, jo tādējādi tie ir lietas kursā par aktualitātēm un jaunumiem tirgū.

Ir svarīgi zināt, ka apmeklētājam pasūtot pakalpojumu caur tādu mājaslapu, kura ir izvietojusi informatīvos linkus, tam nav sadārdzinājums, bet apmeklētājs iegūst atlaides. Apmeklētājs par izvēlēto pakalpojumu maksā kā parasti vai arī īpašu akcijas pakalpojuma cenu, kura ļauj tam labi ietaupīt.

Šonnedēļ datortehnikas tirdzniecības kompānija Dateks.lv ir prezentējusi savu Dateks partneru sistēmu, kurai var pieslēgties ikviens mājaslapas īpašnieks.

Dateks.lv partneru programma

Paralēli partneru sistēmai kompānija Dateks ir izveidojusi arī blogu blog.dateks.lv, ko sola piepildīt ar aktuālu informāciju , piedāvājumiem un Dateks tehnikas veikalu saistītiem jaunumiem. Ir iespēja sekot veikala jaunumiem, ko izveidoja Dateks partneru programmas un bloga veidotāji Twitter tīklā twitter.com/Dateks.

Portatīvie datori ar Core i3 un Core i5 procesoriem - dateks.lv

Lattelecom Affiliate



Lattelecom Affiliate partneru sistēmas piedāvātie pakalpojumi nodrošina augstus rādītājus (10 līdz 50Ls no viena darījuma) un nepārtraukti tiek strādāts pie šo rādītāju tālākas uzlabošanas. Augstie konvertācijas rādītāji nodrošina augstu varbūtību, ka mājaslapu atsūtītais apmeklētājs izvēlēsies kādu no Lattelecom partneru sistēmas pakalpojumiem.

Partneru programmu nākotne Latvijā

Ir parādījusies informācija un tuvākajā laikā ir gaidāms, ka nākotnē vēl vairākas IT pakalpojumu un datortehnikas kompānijas pieslēgs savas mājaslapas kvalitatīvām partneru sistēmām, no kurām iegūs gan mājaslapu uzturētāji, gan lietotāji.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 frukc @ 2010.03.05 11:47

ņirgāšanās, galīgi jau galvu saspieduši? scamu publicēt.

#2 Bruno @ 2010.03.05 12:04

Kapēc uzreiz tā, šī ir aktuāla un noderīga informācija!

#3 Cracer WWW @ 2010.03.05 12:20

#2 Tiešām? manuprāt tā ir tikai tautas izmantošana, un paņirgāšanās, un peļņa šinī gadījumā ir niecīga. Atskaitot dateksu, jo arī nodokļi būs jāmaksā tev.
Dateks var jebkurā laikā mainīt komisijas maksas apjomu vai kādu citu šī līguma noteikumu, nepaziņojot par to partnerim.
Par to vienu ārējo hdd 500GB ko es pārdošu, viņi man tikai pēc 30 dienām atmetīs
Ls 1. Un esmu baigais ieuvējs ne? Un pēc tam stājās citi noteikumi, tomēr mēs Jums atmetīsim 0,50 Ls

#4 x @ 2010.03.05 13:05

Tas Dateksa "līgums" ir caur caurēm pretlikumīgs.
Ir jābūt totālam idiotam lai ko tādu parakstītu.

#5 Mr. JMT @ 2010.03.05 13:48

:D
sprukstiņi, kuri prot tikai apdist citus ...

nu nepatīk nelasi..
vēl labāk - izmanto RSS un nemaz nenāc šeit...

cilvēki mēģina sev ko nopelnīt...
ne jau velti smejas ka latvietim vislabākais ēdiens ir cits latvietis
brrr...

#6 frukc @ 2010.03.05 15:51

JMT laikam ir pats dateks pārstāvis :D a vot nepatīk un negribam lasīt herņu, un uz to norādam, Tev kaut kas nepatīk? nelasi komentārus tad.

#7 rozhziedis @ 2010.03.05 16:39

šitie ltc spameri ar savu affiliate noriebušies spamo visās malās arī ziņu lapās ar saviem referāļiem........................

#8 darkfire @ 2010.03.06 09:06

Nedaudz vēl joprojām kremt tas, ka metaleks bankrotēja, un savu pleijeri, kurš neslēdzas iekšā, varu nolikt uz plaukta.

#9 Muska @ 2010.03.07 00:48

Nu es zinu vienu citu lapu, kura maksā, nav nekādi bux, bet tīkla mārketings, ja kāds zin, Xooma Worldwide. Ja interesē var iet te un papētīt -> www.xoomaworldwide.com/muska.

#10 cosmo WWW @ 2010.03.07 22:17

Cilvēku muļķošana - zinot to ka Lattelekom ir viens sasodīti kretīnisks monopolists, es šitam uzņēmumam vispār gribētu iet ar līkumu... Digitalizāciju arī zem sevis paņēma un konkurs bija tikai tā starpcitu, sen jau bija skaidrs ka tas būs Lattelekom, jau pirms 5 gadiem... Es gribētu redzēt kā tā Digitālā televīzija strādās Pērkona, respektīvi zibens laikā - totāli viss apstāsies - vismaz uz to brīdi kad zibeņos un nabaga cilvēkiem tirgo kautkādus "Sūda" TVStar tunerus par 39 Ls, kas reāli ir veci un maksā ap 10 USD - veljo vairāk viņus sen vairs netirgo jo ir pagalam sūdīgi neveiksmīgs un vecs modelis, kretīni un naudas plēsēji...

Labāk būtu tirgojuši "Flexbox T202CX" par līdzigu bet adekvātu cenu turklāt ar HD atbalstu un HDMI izeju - Mērkaķi tādi...

[Atvainojiet - sacepos]

#11 JohnieBoy007 @ 2010.03.08 13:45

Hmm, forsi kad Dateks bankrotes un uzmetis visus ar garantijam, tad mana majas lapa bus ta vieta kur klientiem kasities? Zinama pieredze ar Dateks jau ir atceroties Metaleks, kas piedereja tiem pasiem ipasniekiem un loti smuki uzmeta visus, sakot ar vairumniekiem, beidzot ar VID...