Datuve :: Blue Microphones papildina USB mikrofonu klāstu

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 105

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 105

Datuve.lv video
Top.LV

Blue Microphones papildina USB mikrofonu klāstu

Ievietoja: laivinieks @ 2009.11.26 10:56  

Kalifornijā, ASV, bāzētais uzņēmums Blue (Baltic Latvian Universal Electronics) Microphones, ko 1995. gadā dibināja Bernards Vaiss "Skipers" un latvietis Mārtiņš Saulespurēns, ir paziņojis par jauna produkta izdošanu - Yeti, kas ir augstas kvalitātes kondensatora mikrofons un darbojas ar USB pieslēgumu.

Jaunais USB mikrofonu klāsta papildinājums ir pirmais šīs sērijas produkts, kas ir aprīkots ar trīs Blue 14 mm kondensatoriem, kas ir izkārtoti tā, lai šo prouktu varētu izmantot kā visvirziena, kardioīda, stereo un divvirzienu mikrofonu. Tas darbojas bez draiveriem gan Windows, gan OSX vidē, un tā analogais/digitālais konvertors nodorošina fiksētu 48kHz 16 bitu kvalitāti. Papildus ir pieejama arī audio izvade austiņām ar latentuma (jeb latency) rādītāju gandrīz nulles vērtībā, kā arī pastiprinājuma kontroli ar iebūvētu priekšpasiprinātāju, kas darbojas kā atsevišķs audio interfeiss.

Par Yeti kvalitāti liecina kaut vai fakts, ka tas ir pirmais mikrofons, kura kvalitāti ir apstiprinājis arī uzņēmums THX (Tomlinson Holman's eXperiment), zīmols, kas tiek piešķirts augstas kvalitātes audio aparatūrai, piemēram, Mackie un JBL monitoriem. Džons Meijers, Blue Microphones izpilddirektors: "THX ir viens no industrijas vadošajiem uzņēmumiem mūzikas producēšanas un atskaņošanas jomā, un mēs esam pagodināti, kļūstot par viņu pirmo sadarbības partneri audio ievades aprīkojuma jomā."



Yeti būs pieejams iegādei šī gada decembra sākumā, un tā paredzamā cena ir 150 ASV dolāri. Vairāk informācijas meklējiet Blue Microphones tīmekļa vietnē http://www.bluemic.com

Saistītie raksti

Komentāri

#1 --- @ 2009.11.26 20:38

Prieks, kad arī tomēr Latvieši uz kaut ko ir spējīgi :)

#2 frukc @ 2009.11.26 21:07

esmu dzirdējis gan versiju, ka tie esot exkluzīvi mikrafoni ar lieliskiem parametriem, gan versiju, ka tie galīgi neesot nekaas īpašs, vienkārši iepakojums un mārketinga triks, kas spēj apmānīt ne visai attīstītos audiofīlus. hz... kā tur īstenībā... iespējams kaut kur pa vidu.

#3 Mister Boo @ 2009.11.26 23:58

Huinja. THX ir ņirgāšanās. Mikrofons izskatās pēc locekļa!

#4 juno @ 2009.11.27 01:13

#3 kārtējo reizi debilā latvieša skaudība piezogas?

#5 cosmo WWW @ 2009.11.27 01:30

Ņeķer kreņķi, tādu cilvēku ir pills, it īpaši tie kam nav nekāda saprašana par kādu no tematiem, ierauga ka kāds ko labu saka, tā uz reiz bļauj un kliedz - šādi cilvēki parasti ir ar kādu mazvērtības kompleksu, ar lielu ego - šādiem cilvēkiem liekas ka viņu komentāri ir Ļoti nozīmīgi :)

#6 saf @ 2009.11.27 11:32

Šitie blue microphones ir tie, kas piepisa latviešus. Letiņi, ar šo brendu, sāka ražot augstas kvalitātes miķus, uzradās jeņķis, kas to visu nopirka un pārvērta par vidusmēra širpotrebu, un beigās vēl uzmeta letiņus.
Bet letiņi uztaisīja otru firmu Violet Design (kas sevī iekļauj arī JZ brendu), un lūk šie ir tie, kas ražo augstākās klases mikrofonus, kuri ir atzīti visas pasaules vadošajās studijās.