Datuve :: Jauna vienošanās starp Orange un Twitter

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 104

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 104

Datuve.lv video
Top.LV

Jauna vienošanās starp Orange un Twitter

Ievietoja: daunte @ 2009.11.17 17:48  

Orange ir noslēguši vienošanos ar sociālā tīkla vietni twitter.com, kas Orange lietotājiem dod iespēju tvītot caur televīziju.

Twitter.com lietotāji drīzumā varēs tvītot skatoties izklaidējošus raidījumus, ziņas, filmas vai sportu un tas viss būs pateicoties Orange jaunajam līgumam, kas paredz iekļaut šādu pakalpojumu viņu piedāvātās televīzijas programmpaketē.

France Telecom telekomunikāciju giganta īpašumā esošais Orange piedāvā televīziju Francijā, Spānijā un Polijā, bet mobilos sakarus un internetu arī Lielbritānijā.

Twitter, kurš līdzīgi kā Google, ir zīmols, kurš savu popularitāti ir guvis gandrīz nemaz neizmantojot reklāmas tradicionālajā to izpratnē (televīzijā, presē, radio utt.), šoreiz gan piedalīsies Orange organizētajās reklāmas kampaņās, lai popularizētu jauno pakalpojumu.

Šis jaunais pakalpojums tiks papildinātas arī ar iespēju tvītot mobilajā telefonā. Orange būšot arī pirmais telefonsakaru operators, kas mobilo telefonu lietotājiem dos iespēju augšupielādēt fotogrāfijas vietnē Twitter.com un dalīties ar tām (līdz šim Twitter lietotāji no telefona varēja uz savu lietotāja kontu sūtīt tikai īsziņas).



Orange pakalpojums sākotnēji tiks piedāvāts Lielbritānijas tirgū un vēlāk arī pārējās šīs kompānijas pārstāvētajās valstīs, bet nākamgad Orange solās pievērsties pārejām Eiropas valstīm, lai arī citur Twitter lietotāji regulāri varētu saviem sekotājiem ziņot par jaunākajām pārdomām un idejām.

Tomēr Orange pārstāvis arī informē, ka datu pārraides pakalpojumi, lai nosūtītu šo informāciju ir par maksu un lai mēneša beigās telefona rēķini nebūtu negaidīti lieli, tiks dota iespēja norādīt limitus, cik ziņojumus katrs šī pakalpojuma lietotājs vēlas nosūtīt un saņemt.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Skrufijs @ 2009.12.31 18:35

un?