Datuve :: ADOBE iepazīstina ar jauno Creative Suite 4 produktu saimi

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 66

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 66

Datuve.lv video
Top.LV

ADOBE iepazīstina ar jauno Creative Suite 4 produktu saimi

Ievietoja: cosmo @ 2008.09.25 16:27  

Sanhosē, Kalifornija, 2008. gada 23. Septembris (NASDAQ:ADBE)- elektronisko publikāciju jomas līderis Adobe Systems Incorporated šodien paziņoja, ka ir laista klajā jaunā Adobe® Creative Suite® 4 produktu saime–industrijā vadošā dizaina un izstrādes programmatūra, kas pielietojama praktiski jebkurā radošā darba procesā.

Jaunais Adobe® Creative Suite® 4 piedāvā simtiem jaunu iespēju darba procesa optimizācijai, kas ievērojami ietaupīs laiku un radikāli mainīs sadarbību radošās komandas ietvaros un ļaus radīt ļoti iespaidīgus izdrukas, tīmekļa, interaktīvos, video, audio un mobilos darbus.

Līdz ar jauna līmeņa Flash tehnoloģijas ieviešanu visās produktu līnijās, lielākais programmnodrošinājuma izlaidums Adobe vēsturē piedāvā Adobe Creative Suite 4 Design izdevumus, Creative Suite 4 Web izdevumus, Creative Suite 4 Production Premium, Creative Suite 4 Master Collection, kā arī 13 atsevišķus produktus (kā piemēram, InDesign CS4, Illustrator CS4, Photoshop CS4, Flash CS4), 14 integrētas tehnoloģijas un 7 pakalpojumus.

„Adobe Creative Suite Master Collection CS4 apvieno praktiski visas Adobes jaunās dizaina un izstrādātāju aplikācijas, tehnoloģijas un pakalpojumus vienā produktā–ko var noteikti nosaukt par visplašāko kreatīvo vidi, kāda jebkad piedāvāta.” produkta atklāšanas prezentācijā teica ADOBE prezidents un ģenerāldirektors Shantanu Narayen.

PIEEJAMĪBA LATVIJĀ
Jaunie Adobe® Creative Suite® 4 saimes produkti būs pieejami Latvijā no š.g. oktobra. Sīkāku informāciju par Adobe® Creative Suite® 4 var iegūt: http://www.adobe.com/lv/products/creativesuite/ Latvijā korporāciju Adobe pārstāv TVG http://www.tvg.lv. TVG ir Baltijas vadošais datorprogrammu vairumtirdzniecības uzņēmums ar filiālēm Lietuvā un Igaunijā.

Saistītie raksti

Komentāri

#1 Johans2 @ 2008.09.25 16:28

Nu tad beidzot. sen jau gaidiju seru tik ka ps bus labs

#2 jaaajajaaja @ 2008.09.25 17:29

p.s. pirmais links neaizved uz nekurieni

#3 cosmo WWW @ 2008.09.25 17:37

Tie linki nekur neved, tas Datuve.lv kautkāds bojājums - linki nestraadaa ;)