Datuve :: Forums :: Video & Audio :: 5 fakti par Philips TV 2018. gadā

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 71

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 71

Datuve.lv video
Top.LV

5 fakti par Philips TV 2018. gadā

Ievietoja: Rudolfs1992 @ 2018.03.30 22:33  

Philips turpinās attīstīt Ambilight - patentēto tehnoloģiju, kas izmanto LED gaismas diodes aiz ekrāna, lai apgaismotu sienu aiz tā. Ideja ir izgaismot to tādās krāsas, lai atbilstu ekrānā redzamajam attēlam, radot lielāka un kvalitatīvāka attēla iespaidu, vienlaikus palīdzot saudzēt skatītāja acis. Philips šo tehnoloģiju ir iekļāvis savos televizoros jau 10 gadus, un tā būs pieejama arī lielākajā daļā jauno modeļu.

Uzņēmums lielā mērā koncentrējas uz estētiku, daudz runājot arī par "Eiropas dizainu". Tas būtībā nozīmē greznāku izskatu dārgākās klases Philips televizoriem, apvienojumā ar minimālisma estētiku, kas atbilst mājsaimniecībām, kurās tiek īpaši piedomāts pie dizaina un vissīkākajām detaļām. Piemēram, Philips 973 apvieno metālu ar augstas kvalitātes Dāņu audumu.

Lieliskais P5 procesors no pagājušā gada būs sastopams arī šī gada TV modeļos. "P" nozīmē "perfekts", bet 5 attiecas uz piecām fokusa jomām: avota kvalitāte, asums, krāsa, kontrasts un kustība. Tā ir viena mikroshēmas datu apstrādes sistēma, kas paredzēta, lai nodrošinātu lielisku apstrādi īstajā brīdī. Šis procesors tiek izmantots dārgākajos modeļos, sākot jau no 7000. sērijas.

OLED klāsts tiks paplašināts. Pagājušajā gadā bija viens modelis, bet 2018. gadam būs pat veseli trīs. Protams, šiem OLED paneļiem ir pieejamas arī LCD alternatīvas.

Visi 4K / HDR Philips TV modeļi būs saderīgi ar HDR10 un HLG (Hybrid Log-Gamma). Pašlaik Philips gan nav ieinteresēts Dolby Vision.

TP Vision ir pasaulē nozīmīgs spēlētājs TV segmentā, kura darbības joma ir zīmola PHILIPS televizoru attīstīšana, ražošana un tirdzniecība Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un citās valstīs Āzijas un Klusā okeāna reģionā. Mēs to darām, apvienojot mūsu zināšanas dizainā ar novatorisko Philips TV mantojumu, izcilību, elastīgumu un attīstības ātrumu TPV tehnoloģiju jomā. Pateicoties šīm priekšrocībām, mēs spējam nodrošināt televizorus ar augstu kvalitāti: gudrus un viegli lietojamus ar izsmalcinātu dizainu, jauniem materiāliem un plānu korpusu. Pateicoties Philips televizoru segmentam, TP Vision ir viens no līderiem tehnoloģiju tirgū.

Komentāri:

#1 dzeks @ 2018.04.18 17:57

Ambi ligth der tikai ja balta siena, Led apgaismojums noverš ekrāna defektus.