Datuve :: Forums :: Mobilie telefoni :: Telefonu apdošināšana

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 69

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 69

Datuve.lv video
Top.LV

Telefonu apdošināšana

Ievietoja: wraflich @ 2018.03.14 08:38  

Laba diena! Gribētu uzzināt jūsu viedokli, kolēģi. Es taisos pirkt jaunu mobilo un domāju par apdrošināšanu, ir šaubas. Skatījos,ka piedāvā tele2, rd, garantija+ un lattelecom. Varbūt kkas var pastāstīs savu pieredzi? Vai vispār ir vajadzīgs? Un ja taisīt, tad kur?

Komentāri:

#1 Draxo @ 2018.03.17 17:17

Jebkurā oficiālā pirktā veiktā veikalā precei būs vismaz 2 gadu garantija (izņemot akumulatoru, kam laiks ir īsāks). Jeb interesē kāda īpaša garantija?

#2 dzeks @ 2018.03.31 17:18

Ražotajs dod garantiju iesaku huawei, vel padomat paprasit par fast charge kad akomators atrak uzladejas jo musdienu attistiba atlauj uzladeties isaka laika. Ja andrid sistema musdienas dod lielaku aizsadzibu jo veikals un operatajsistema esot visplasak pielietota. Mobilais telefons esot labs tests vai majas vajadzetu datoru jo tas ir pirmais solis uz socialaiem tikliem, protams esot labi zinat vairak..

#3 msh @ 2018.04.08 23:43

Cilvēks gan jau ka taisās pirkt lielu un trauslu lāpstu un grib apdrošināt ekrānu... :D

#4 kalibri @ 2018.04.12 09:28

Tās lietas kas šķīst parasti nav garantījas -Kādreiz samsungiem bij labi jebkurā LV legalaja bodē noperkot kādu no samasung taxsafoniem bija japiereģistrē samsung mājas lapā..Un tad jau pājāt kas sim noticies .Kipa par 30 eram šie saved kartībaa,ja traumēts pašu vainas pēc ,a tā garantija pati kā tāda existē.
Māsicai  telefons iekrita upītē,izvelkot protams nekādas dzīvības....aizpirdīja  ķipa garantījā .Atskaitē itkā sasists ekrāns, dinamika pa galam-karoče nomainījuši visu šasiju....