Datuve :: Forums :: Video & Audio :: GUDRA IZVĒLE 2018. GADĀ – PHILIPS TV AR GOOGLE ASSISTANT

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 104

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 104

Datuve.lv video
Top.LV

GUDRA IZVĒLE 2018. GADĀ – PHILIPS TV AR GOOGLE ASSISTANT

Ievietoja: Rudolfs1992 @ 2018.01.30 17:15  

Philips paplašinās savu Smart TV piedāvājumu 2018. gadā, pievienojot Google Palīgu (Google Assistant) Android TV platformas modeļu televizoriem un iepazīstinot Philips izstrādāto Saphi Smart TV lietotāja saskarni jau pamata līmeņa TV modeļiem.

Mēs visi laiku pa laikam dusmojamies uz mūsu televizoriem, taču tagad skatītāja mijiedarbība ar Philips Android TV kļūs par mazliet "viedāku" pieredzi, ņemot vērā, ka Google Palīgs tiks ieviests jaunajos Philips 2018 Android TV jau šī gada pirmajā pusē.

Google palīgs ļauj jums sarunāties ar Google, lai jūs varētu uzdot jautājumus un paveikt vēlamo ātrāk un vieglāk. Izmantojot Google palīgu Philips televizoros, lietotāji var lūgt Google palīgu atrast un atskaņot mūziku, filmas, videoklipus un citus saistītus materiālus no populāriem pakalpojumiem, tostarp YouTube un Netflix *, palīdzot plānot dienu, sniedzot jaunākās ziņas vai satiksmes informāciju un laika prognozes ziņojumus, ieplānot notikumus un modinātājus, kā arī atrast jūsu fotoattēlus no Google fotoattēliem (Google Photos).

Google palīgs pat var palīdzēt televizoram kontrolēt ar citas saderīgās viedās mājas ierīces (ko viegli var identificēt ar uzrakstu "saderīgs ar Google palīgu"), ieskaitot plašu tīklā savienotu skaļruņu sistēmu klāstu, Nest Home Automation un Philips Lighting Hue produktus.

Lai piekļūtu Google palīgam Android TV Philips 2018 televizoros, lietotājam vienkārši jāpiespiež pults īpašā poga un pēc tam, kad mikrofons ir aktivizēts, tā zona tiek iezīmēta ar zilu LED gaismu tik ilgi, kamēr sistēma ir aktīva.

Visi Philips 2018 Android TV televizori tiks palaisti ar Google palīgu, pateicoties ātrajiem procesoriem, kuri spēj viegli apkalpot nepieciešamos pakalpojumus, kā arī iekļaujot tālvadības pulti ar iebūvētu mikrofonu.

TV komplekti tiks atjaunināti, lai pilnībā nodrošinātu palīga funkcionalitāti, izmantojot programmatūras atjauninājumus, sākot ar angļu valodas atbalstu 2018. gada pirmajā pusē, un pēc tam 2018. gadā tiks pievienotas franču, vācu, itāļu un holandiešu valodas versijas. Citas Eiropas valodas sekos nākotnē, kad Google piedāvās šo īpašo valodu atbalstu.

Philips arī plāno ieviest Google Palīga versiju, atjauninot arī 2017. gada Android televizorus, precīzi modeļi tiks apstiprināti, tiklīdz pakalpojums būs aktīvs.

TP Vision ir pasaulē nozīmīgs spēlētājs TV segmentā, kura darbības joma ir zīmola PHILIPS televizoru attīstīšana, ražošana un tirdzniecība Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un citās valstīs Āzijas un Klusā okeāna reģionā. Mēs to darām, apvienojot mūsu zināšanas dizainā ar novatorisko Philips TV mantojumu, izcilību, elastīgumu un attīstības ātrumu TPV tehnoloģiju jomā. Pateicoties šīm priekšrocībām, mēs spējam nodrošināt televizorus ar augstu kvalitāti: gudrus un viegli lietojamus ar izsmalcinātu dizainu, jauniem materiāliem un plānu korpusu. Pateicoties Philips televizoru segmentam, TP Vision ir viens no līderiem tehnoloģiju tirgū.

* Pieejai nepieciešams Netflix konts