Datuve :: Forums :: Video & Audio :: UZLABOTAIS PIRMĀS PAAUDZES PHILIPS OLED TV AMBILIGHT 4K HDR TELEVIZORS

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 43

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 43

Datuve.lv video
Top.LV

UZLABOTAIS PIRMĀS PAAUDZES PHILIPS OLED TV AMBILIGHT 4K HDR TELEVIZORS

Ievietoja: Rudolfs1992 @ 2017.11.30 16:00  

Philips 55POS9002 veiktspējas līmenim tirgus cena ir ļoti atbilstoša. Ar tā lielisko kustību un video apstrādi un integrāciju ar Ambilight / Philips Hue, televizors noteikti ir pelnījis vietu jūsu vēlmju sarakstā.

Philips POS9002 ir tiešām izskatīgs televizors. Paneli balsta centrālais U veida statīvs, kas ietērpts gaumīgā matēta metāla sudraba apdarē, un, tā kā OLED displejiem nav nepieciešams papildus apgaismojums, gan panelis, gan arī rāmis ir iespaidīgi plāni. No ekrāna apakšējās malas ir redzams izgaismots Philips logotips, bet nebaidieties - no lietotāja izvēlnes gaisma var būt aptumšota vai pat izslēgta.

Paskaties aizmugurē, un jūs pamanīsit LED joslu, kas stiepjas gar TV augšējo malu – tieši šīs gaismas rada Ambilight efektu. Daudzkrāsu LED gaismas diodes var iestatīt tā, lai tās reaģētu uz faktiskajām ekrāna krāsām, precīzi apgaismojot sienu aiz televizora tādās pašās nokrāsās kā ekrānā redzamajā darbībā, vai arī jūs varat vienkārši izvēlēties vienu krāsu, ja jums nepatīk piedāvātais efekts. Ambilight nav parasts apgaismojums, šo tehniku sauc par noviržu apgaismojumu, un tas palīdz palielināt uztveramā ekrāna attēlu, kontrastu un krāsu spožumu.

Turklāt 55POS9002 atbalsta Philips Hue lampas. Izvietojiet tās kā atsevišķus gaismekļus vai spuldzes telpā, un televizors varēs dinamiski mainīt krāsu un gaismas intensitāti, lai apgaismojums telpā atbilstu ekrānā redzamajam attēlam.

Tā kā Philips darbojas ar Android TV operētājsistēmu, tas nav pārsteigums, ka komplektā iekļautā tālvadības pults ir divpusēja, ar tradicionālajām pogām vienā pusē un QWERTY tastatūru no otras puses, lai paātrinātu teksta ievadi. Operētājsistēmai ir pazīstams mājaslapas interfeiss, kas ir balstīts uz kolonnas veida mājas ekrānu, taču jāatzīmē, ka tas ir daudz ērtāks nekā Sony ierīču Android TV. Protams, tiek piedāvātas Netflix, BBC iPlayer un Youtube video programmas, taču ir tikai viens neliels sīkums - YouTube nepiedāvā HDR.

Philips 55POS9002 izmanto OLED paneli. Šis jau ir lielisks priekšnosacījums: tā kā OLED tehnoloģija ļauj ikvienam pikselim tikt ieslēgtam un izslēgtam neatkarīgi vienam no otra, kā arī katram ir savs atsevišķais gaismas avots, 55POS9002 spēj sasniegt perfektas melnās nokrāsas, kas liek pat vislabākajam LED LCD izskatīties ļoti pelēcīgam.

Vairāk par apskatu - http://www.expertreviews.co.uk/philips/1406438/philips-55pos9002-revie…

TP Vision ir pasaulē nozīmīgs spēlētājs TV segmentā, kura darbības joma ir zīmola PHILIPS televizoru attīstīšana, ražošana un tirdzniecība Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un citās valstīs Āzijas un Klusā okeāna reģionā. Mēs to darām, apvienojot mūsu zināšanas dizainā ar novatorisko Philips TV mantojumu, izcilību, elastīgumu un attīstības ātrumu TPV tehnoloģiju jomā. Pateicoties šīm priekšrocībām, mēs spējam nodrošināt televizorus ar augstu kvalitāti: gudrus un viegli lietojamus ar izsmalcinātu dizainu, jauniem materiāliem un plānu korpusu. Pateicoties Philips televizoru segmentam, TP Vision ir viens no līderiem tehnoloģiju tirgū.