Datuve :: Forums :: Dažādi :: Problēma ar Acer swich 10 cieto disku

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 80

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 80

Datuve.lv video
Top.LV

Problēma ar Acer swich 10 cieto disku

Ievietoja: constructor @ 2017.10.27 08:17  

Labdien!
Man jau ilgu laiku nervus bojā problēma ar Acer swich 10 cieto disku, viens no cietajiem diskiem (c) ir nemitīgi pilns,brīvā vieta ir ap 200.mb, visu laiku jātaisa cleanup, lai varētu lietot internetu.
Otrs hdd (D) ir aizņemts tikai kādi 20.proc, visas lejuplādes notiek uz D diska,viss kas glabājams arī uz D diska...izskatās,ka pats windows ir pieķēzijis c disku.

Windows recovery arī nevaru uztaisīt, jo tam vajadzīgi 4gb brīvi, esmu izdzēsis visu ko var izdzēst, update ielādes arī nodzēsu,instelētu programu gandrīz vispār nav, ko man iesākt? Negribu pārinstalēt datoru, jo tad pazaudēšu legālo windows 10 un jaunu negribās pirkt...

Komentāri:

#1 bykeda @ 2017.10.27 12:47

Nokopee nost vajadzigos datus un parinstalee.
Nekaadu legaalo windu tu nepazaudeesi. Win kejs ir jau ierakstits  tavaa dzelza smadzenee. Pie instalalacijas pat vari nerakstiit nekadu keju, ''skip'' sho soli un beigaas taa vai taa, tiklidz piespraudisi kompi pie neta, taa winda automatiski noaktivizesies. Pilnigi nekadu probleemu.
Ja taa uztraucies,ka pazaudeji product key, tad apskaties netaa, pilns nets ir ar visadiem tool-s, kas mak nolasiit key. Ieraksti mekletajaa windows 10 key viewer un viss.

#2 TriperDupsis @ 2017.10.30 20:49

Jānodod sanitāriem un jāprasa lai viņi aiznes slimnīcas datorspecam.

#3 dzeks @ 2018.01.29 16:41

Man tads interesants jautājums cik GB liels cietnis. Ja esi pircis windows 10 problemam nevajadzetu but. Kaimiņos serviss velk ap 35 - 40 eiras ar visiem dokumentu saglabasanu pēc saregītibas, cena tadi pati pat ja cietni maini. Serviss jaunajiem windowsies preasa uzlimi tada ir tad license arī ir.