Datuve :: Forums :: Antivīrusi & drošība :: BEZMAKSAS vai MAKSAS aizsardzību Windows?

Datuve

Mana Datuve

Reģistrācija | Noteikumi | Paroles atjaunošana



Forums

Ieskaties


Raksti

Lietotāji online

Lietotāji online: 91

Reģistrētie lietotāji online: 0

Viesi online: 91

Datuve.lv video
Top.LV

BEZMAKSAS vai MAKSAS aizsardzību Windows?

Ievietoja: Sagnab @ 2014.11.23 20:16  

Da to progu ir tik daudz ka grūti izvēlēties! =/

Komentāri:

#1 dzeks @ 2014.11.24 15:40

Man vairāk patīk free for personal use lietas, labs ir avg free antivirus jo dod pamatdrosibu un neklikskinot uz reklamas viss stradaa.

Patlabam man uzlikts panda free antivirus nezinu cik drossi bet vinu atbilde ka viss notiek makonii, vismaz maz ed resursus.

#2 janculis @ 2014.11.25 22:04

Nu jautājums ir priekš kāda Windows. Ja priekš Vista un 7, tad es liktu Microsoft Security essentials, ja par Windows 8 un 8.1, tad tur jau ir iebūvētais Windows Defender, kas ir tas pats Microsoft Security essentials.
Nezinu kā Jums, bet man viss kārtībā. Un nav par ko maksāt.

#3 dzeks @ 2014.11.29 15:08

Microsoft Security essentials liek lietotājam likt visus updatus, kas mana gadījuma nav iespejams, ja man nav officials windows tadeļ iesaku lietot citas firmas programmas. iesaku kadu no free for personal use. #1 posts
Windows Defender vairākumā domāts nevēlamajām programmām kas ir ļoti reti sastopamas, man bija defender uz windows xp piecos gados bet bez atrašanas  strādāja. Tagad man ir windows 7 bet uz vājas hardwear stradā bet nakoš gad gan uz labākas hardwear pāriešu, labi ka processors dual core 50 eurikus maksa pentium. bedzot sagaidīju ka cenas krīt!!

{Windows Defender, kas ir tas pats Microsoft Security essentials} nav gan jo essetials ir antivirus bet defender antispywears. Ja staigā par sitiem kas dod malwear antivirus ari vajadzigs.

Jagribās maksas tad nod32 firmas antivirus esot labs.

#4 jurro @ 2014.11.29 20:21

Microsoft Security essentials liek lietotājam likt visus updatus

. Pilnīgas muļķības. Bez problēmām darbojas uz "pirktajiem" Win un neko nesačakarē. Pat uz XP, kaut to vairs neatbalsta, pēc attiecīgām izmaiņām reģistrā, darbojas un apdeitojas bez problēmām. Pie tam - apdeitu nelikšana (arī uz pirātiskajām OS, kur arī tā nav problēma), par saprāta klātbūtni neliecina.

{Windows Defender, kas ir tas pats Microsoft Security essentials} nav gan...


Atkal muļķības.  Windows Defender ir MSE ar papildus iespējām , vai, ja tev labāk patīk - tur iekļauts arī MSE.  

Windows Defender vairākumā domāts nevēlamajām programmām kas ir ļoti reti sastopamas ,

Nu nu... Ne retāk, varbūt pat biežāk kā vīrusi.   Palaid mbam un būsi pārsteigts, cik "labi" MSE vai NOD tevi pasargājis :D
Ieteikums - pirms kautko murgo, noskaidro kas un kā, nevis jauc galvu vēl lielākiem nejēgām :D.
 Un galvenais - pret lielāko datorsērgu, kas arī rūpējas par vīrusu u.c. drazas nokļūšanu sistēmā un atrodama starp monitoru un krēslu, neviens antivīruss nelīdzēs, bet ja ir brain.exe un nav curve_hands.dll - nekādu antivīrusu nevajag.